SJR · Publicerad 18 feb 2020

Till vår kund söker vi nu en Controller vars uppgift är att stödja produktionen med finansiell analys och kunskap. Du kommer arbeta tätt ihop med produktionschefen för att förbättra det ekonomiska utfallet. Du rapporterar till bolagets Energy (ENE) Service controller som är baserad på bolagets kontor på Hisingen.

Vad innebär rollen?
Du kommer att vara baserad på vår kunds produktionsenhet ute i Torslanda där din uppgift blir att stötta produktionschefen med finansiell support för att optimera det ekonomiska resultatet. Du arbetar med uppföljning av budget, rapportering och estimat. I rollen ingår att både utveckla och ta fram nyckeltal samt att arbeta proaktivt med att följa och förutspå

kostnader och kapacitet de kommande månaderna.

I perioder kan du komma att arbeta med utvecklingsprojekt, tex för att öka produktiviteten. Bolaget arbetar projektbaserat och därför är det värdefullt om du har erfarenhet från ett likande arbetssätt sedan tidigare. I rollen ingår också att supportera den Göteborgsbaserade delen av bolaget i stort med finansiella data och underlag.

Den vi söker
För att passa för rollen bör du ha arbetat projektbaserat i en producerande verksamhet sedan tidigare och ha en mycket god känsla för siffror. Eftersom du är ensam i din roll här i Göteborg behöver du vara självgående och tillräckligt erfaren för att kunna fatta beslut och driva på ditt arbeta självständigt.

Vi tror att du har cirka fem års erfarenhet som controller, till stor del i en producerande verksamhet. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av projektuppföljning. Vidare ser vi att du behöver ha en god kommunikativ förmåga och vara duktig på att prata om siffrorna på ett lättbegripligt och pedagogiskt sätt. Du är analytiskt lagd och är inte rädd för att ta tag i saker.

Att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat är en förutsättning för att klara av arbetet, likaså att du har god vana av att hantera stora mängder data i excel.


Om uppdraget

Uppdraget löper på 12 månader med mycket goda chanser till förlängning. Du kommer att ha ditt kontor i Torslanda. Start är tänkt till mitten av april.

Ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Katarina Forslund på telefonnummer 031-333 54 82. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag!

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Controller
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga