SJR · Publicerad Idag 00:00

SJR söker en redovisningsansvarig för ett föräldravikariat hos en av våra kunder. Uppdraget startar i februari och sträcker sig ca 10 månader fram.

Rollen innebär att säkerställa att redovisningen är korrekt och du har arbetsledande ansvar för tre personer. Arbetsuppgifter är löpande bokföring, bokslutsarbete och viss koncernredovisning. Du rapporterar till Ekonomichef.

Vi söker dig som har erfarenhet som redovisningsekonom och är redo för nästa steg i karriären. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Som person söker vi dig som är noggrann och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är flexibel och har lätt för att ställa om. Vidare har du lätt för att samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständigt.

Kundföretaget har kontor i norra Göteborg och du kommer ingå i ett mycket trevligt ekonomiteam. Låter detta som ditt nästa steg? Sök tjänsten redan idag, urval och intervjuer sker löpande. Har du några frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sandra Hellström på tel 031-333 54 76.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 jan
Anställning
Vikariat
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga