SJR · Publicerad 16 mars 2020

Nu söker vi en redovisningsansvarig till uppdrag hos en av våra trevliga kunder i Göteborg. Uppdraget beräknas starta i juni och pågå i ca 12 månader.

Om tjänsten

Som redovisningsansvarig blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för hela redovisningen, löpande bokföring, månads-, kvartal-, och årsbokslut samt avstämningar. I rollen ingår även arbete med skatt, periodiseringar, avskrivningar, lagerredovisning och lönehantering för ca 30 tjänstemän inklusive hantering av semester. Du blir en del av en ung och växande organisation och du rapporterar till CFO.

Det är mycket meriterande med tidigare erfarenhet av lönehantering i någon form samt lagerredovisning.

Tjänsten innefattar internationella kontakter därav är det av vikt att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i både tal och skrift.

Vem söker vi?

Du som söker har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och flera års relevant yrkeserfarenhet, gärna från en liknande roll. Du har mycket goda kunskaper i Microsoft Office med tyngdpunkt på Excel. Vi tror även du har gjort bokslut självständigt och har en bredd i din kompetens. Har du tidigare erfarenhet av arbete i affärssystemet Monitor eller Visma lön är det ett plus.

Som person trivs du att arbeta operativt med tyngdpunkt på redovisningsfrågor. Du är analytisk och nyfiken, lär dig snabbt och tar stort eget ansvar. Du har även ett stort eget driv, är självgående, noggrann och har ett serviceinriktat och lyhört arbetssätt.

Din ansökan

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Katarina Forslund på telefonnummer 070-471 59 25. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan direkt.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningsansvarig
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 mars 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga