SJR · Publicerad 4 dec

SJR söker för kunds räkning en Redovisningsansvarig för ett uppdrag med start i början av januari. Uppdrag beräknas pågå till och med april och vår kund sitter i trevliga lokaler i Sisjön. Uppdraget är på heltid, med möjlighet till flex.

Om tjänsten
I din roll som Redovisningsansvarig kommer du i huvudsak ansvara för bokslut, årsredovisning, deklarationer och rapportering. Du kommer även gemensamt med ekonomichef driva revisionsprocessen i februari. I din roll ingår även att vara arbetsledande för en grupp om 5 personer och ansvara för bokslutsprocessen. Du har mycket kontakt med VD, sälj- och marknadsavdelning, samt mellanchefer i koncernens dotterbolag.

Just nu sker en omorganisation inom koncernens ekonomifunktion och du erbjuds en bred roll i en föränderlig miljö. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från Cognos. Vi vill även att du har mycket goda kunskaper i Excel.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har flera års relevant yrkeserfarenhet, gärna från en liknande roll som redovisningsansvarig. Kanske har du tidigare varit konsult eller underkonsult och är van att med kort varsel sätta dig in i nya saker. Som person är du driven, lösningsinriktad och duktig på att skifta fokus mellan uppgifter. Du trivs med att arbeta brett och självständigt, samt har förmågan att lyfta blicken i arbetet. Vi tror även du gillar föränderliga miljöer och trivs i att vara en del av det.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Hanna Niklasson på telefonnummer 031-333 54 73. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 dec
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var