SJR · Publicerad 6 jan 2021

Just nu söker vi, till vår internationella kund inom konsultbranschen, dig som är duktig på svenska redovisningsregler och som drivs av att leda ett team.

Dina arbetsuppgifter
Vår kund söker en redovisningschef som tillsammans med sitt team ska ansvara för bolagets ekonomi i Sverige samt följa upp och kontrollera att arbetet sker enligt svenska lagar och regler. I din roll arbetar du operativt med redovisning och skatt, analyserar marginaler och kostnader, följer upp mot budget och är delaktig i prognosarbete samt ansvarar för månadsvis rapportering till moderbolaget inom Europa. Mycket av arbetet sker i projektform. Stort fokus blir dessutom på att leda och stötta ditt ekonomiteam bestående av 3 ekonomiassistenter i deras arbete. Bolaget använder sig av systemet Oracle.

Din profil
För att söka tjänsten ska du tidigare ha arbetat brett med redovisning i en ledande position på ett tjänstebolag, gärna inom konsultbranschen med projektredovisning och känna dig trygg i svenska redovisningsregler samt i IFRS. Du har även erfarenhet av att arbeta i ett internationellt bolag med många kontaktytor och beslutsfattare. För att lyckas i rollen kommunicerar du obehindrat på såväl engelska som svenska i både tal och skrift.

Som person har du ett stort engagemang, är trygg i dina kunskaper och kan föra en rak och tydlig kommunikation. Du tar självständigt ansvar för dina uppgifter, är noggrann och mån om att leverera ett bra resultat. Vidare gillar du utmaningar och trivs med att arbeta både högt och lågt. Du drivs av att leda andra människor, är pedagogisk och tar dig tid för att ni gemensamt ska nå era mål. Din kommunikativa sida gör dessutom att du har förmågan att skapa goda relationer både internt och externt och på så sätt bidra till ett gott samarbete och en härlig kultur.

Ytterligare information om tjänsten
Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och är på 100%, med flextid. Detta är ett konsultuppdrag via SJR på ca 4-5 månader, men för rätt person kan det eventuellt finnas goda möjligheter till en fast anställning hos vår kund.

Placering är på bolagets kontor norr om Göteborg.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Hanna Niklasson på 0704-715901. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-01-19.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Redovisningschef
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 jan 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga