SJR · Publicerad 3 dec 2019

SJR söker en Redovisningsekonom med erfarenhet av Agresso till en av våra kunder i centrala Göteborg.

Vår kund har genomfört ett ekonomisystembyte till Agresso och efter förändringen har ett arbete pågått inom bolaget med att utveckla ekonomistyrningen, arbetssätt och rutiner inom ekonomiområdet. Nu står vår kund inför ännu en förändring där de ska ansluta vissa delar av affärssystemet till bolagets övriga gemensamma system. I detta arbete ingår ett byte av kontoplan.

Vad innebär rollen?

Arbetet innebär att driva och samordna arbetet inom redovisningen inför anslutning till övriga system i bolaget, vilket inkluderar ett kontoplansbyte. Uppdraget innebär bland annat att upprätta tidsplanering inför anslutningen samt utföra/medverka i planerade arbetsuppgifter. Arbetet innebär också att vara ett stöd i redovisningsfrågor i kommande bokslutsarbete. På detta uppdrag kommer du att arbeta i nära samarbete med redovisningsledare och ekonomer.

Vem söker vi?
Vi söker dig med ekonomisk utbildning på högskolenivå och erfarenhet av flera års kvalificerat redovisningsarbete. Goda kunskaper i ekonomisystemet Agresso är ett krav och har du dessutom kunskaper i budget- och prognosverktyget Hypergene är meriterande.

Som person är du van vid att arbeta självständigt, är noggrann och har förmågan att se samband och helheter.

Ytterligare information om uppdraget

Tjänsten är på 50% och behovet är omgående. Uppdraget löper till 30 april 2020 med eventuell möjlighet till förlängning.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Amanda Karlsson på 031-333 54 88. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningsekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga