SJR · Publicerad 12 okt

Vad innebär rollen?
Här, hos vår kund belägen på Lindholmen i Göteborg, får du möjlighet att arbeta med redovisning i ett bolag under uppbyggnad men med ett starkt moderbolag att luta sig mot. Rollen innebär att som redovisningsekonom arbeta självständigt med löpande redovisning, avstämningar, bokslut och deklarationer. Du kommer även supportera det budget- och forecastarbete som redovisningschefen ansvarar för. Tjänsten kan även komma att innebära en del projektcontrolling samt övriga vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning.

Vi söker dig som kan arbeta heltid eller minst 80%. Start är tänkt omgående och uppdraget kommer att fortgå under 3-4 månader med chans till förlängning. Du kommer att arbeta som SJR-konsult och kanske är det här det första uppdraget via oss.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har någon eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt har flera års erfarenhet av redovisning; du har god koll på debet och kredit och har arbetat med löpande redovisning, avstämningar samt bokslut. I övrigt är av stor vikt att du är är självgående i ditt arbete. Du bör trivas i att ingå i en mindre ekonomiavdelning där man får arbeta med högt och lågt. Vi tror att du är duktig på att lösa saker på egen hand och ta egna initiativ. Fortsättningsvis är du en person som är van att sätta dig in i nya uppgifter och som uppskattar en dynamisk miljö i en verksamhet som är under uppbyggnad.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Katarina Forslund på telefon: 031-333 54 82. Urval och intervjuer sker löpande.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var