SJR · Publicerad 12 apr 2019

Vi söker nu för kunds räkning en erfaren och självständig redovisningsansvarig för ett längre konsultuppdrag med start i juni, uppdraget beräknas pågå ca ett år framåt.

Kundföretaget är beläget i Arendal så det är ett plus om du har tillgång till bil eller kanske föredrar du att cykla till jobbet?

Arbetsuppgifter
Rollen som redovisningsansvarig innebär att ansvara för månads-, kvartals-, och årsbokslut samt att säkerställa att rapporteringen sker enligt de ramar och processer som finns i ett globalt företag. Det är meriterande om du har kunskap i IFRS. Ett annat stort plus är om du har arbetat med årsredovisningar. Koncernspråket är engelska.

Lämplig bakgrund
Du är van att arbeta med självständiga bokslut och rapportering och trivs i en miljö med många kontaktytor. Som person är du strukturerad, problemlösningsorienterad och trivs att arbeta självständigt och har lätt att samarbeta och vill bidra till ett trivsamt arbetsklimat. Teamet består av 3 personer.

Vi söker dig med akademisk utbildning med 3 - 5 år erfarenhet som redovisningsansvarig med vana vid ett helhetsansvar, gärna på ett internationellt bolag.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i urvalsprocessen.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Anna Eriksson på tel: 031-333 54 80. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-04-22.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 apr 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga