SJR · Publicerad 4 maj 2021


SJR startades 1993 och är ett av Sveriges ledande och mest erfarna konsult-och rekryteringsbolag för tillsättning av chefer och specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. Vi är idag 550 medarbetare fördelade på fyra huvudregioner Stockholm, Uppsala, Väst och Syd.

Med vår erfarenhet och vårt stora engagemang är vi det självklara valet för kunden som vill förstärka sin organisation med de allra främsta specialisterna och cheferna inom sin bransch. Läs mer om oss på
www.sjr.se

Vill du att dina dagar ska bestå av inspirerande möten med nya människor? Har du ett stort människointresse och tycker att det är roligt att nätverka och vara aktiv på sociala medier samtidigt som du får lära dig allt om rekrytering/konsultverksamhet?

För att passa in i rollen som Talent Manager på SJR har du en passion för att hitta rätt matchning mellan kandidat och drömroll. Du arbetar proaktivt med att utveckla SJR:s kandidatnätverk utifrån specifika kompetenser som efterfrågas, samtidigt som du underhåller nätverket och bygger relationer med marknadens talanger. I din roll har du därmed många kontaktytor och fyller dina dagar med spännande intervjuer och search på LinkedIn samt bollar kandidater och uppdrag med ditt härliga team. Vidare supporterar du dina kollegor med referenstagningar och övrig administration. Detta är ett arbete som bygger på långsiktiga relationer och ett genuint engagemang, men som ofta även präglas av ett snabbt tempo och kreativa lösningar.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom HR, Ekonomi eller motsvarande och som tidigare har någon form av erfarenhet från konsultbranschen och/eller har arbetat med rekrytering. Du är dessutom kreativ och tycker att det är roligt att marknadsföra dig och ditt bolag på sociala medier. God svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person ser vi gärna att du är nyfiken på människan bakom CV:t och är intresserad av att lära dig mer om branschen/rekrytering. Du är lugn och trygg i möten med kunder/kandidater och drivs av att överträffa deras förväntningar. Dessutom har du har en stark administrativ ådra, är bra på att prioritera, läsa mellan raderna och viktigast av allt tycker om att ha det roligt på jobbet!

Varför SJR?

Hos SJR Väst kan vi lova att du får jobba i ett team som får dig att skratta varje dag. Du får dessutom komma till en entreprenöriell, varm och tillmötesgående kultur som jobbar tätt tillsammans och där samarbetet gång på gång visar vägen mot framgång!

Vi erbjuder en stimulerande tjänst där du får möjlighet att bidra med dina idéer och ditt engagemang. Som Talent Manager blir du del av vårt Göteborg-team om 13 personer som arbetar inom SJR's samtliga affärsområden. Vi sitter i stora och fina lokaler på Östra Hamngatan i Göteborg (vid Nordstan).Vill du bli vår nästa stjärna?

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Niklasson, chef konsultverksamheten på tfn. 070-4715901. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte för länge med din ansökan. Sista ansökningsdag är 2021.05.17.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Talent Manager
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga