SW · Publicerad 22 sept

Vi på SW söker nu en administrativt lagd Säljkoordinator för uppdrag hos vår kund. Tjänsten påbörjas som ett konsultuppdrag men är tänkt att på sikt övergå i en anställning hos kund.

Intresserad? Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer kommer ske löpande!

Tjänstebeskrivning
Du kommer att arbeta i en bred roll där du koordinerar kundens säljarbete genom att ha kontakt med säljare, återförsäljare och tillverkning. Du håller koll på lager, transporter, lägger order och arbetar med viss fakturering. I arbetet ingår även att ytterligare utveckla och stärka kontakten med företagets återförsäljare samt supportera kunder i olika frågor.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig med naturlig fallenhet för service och koordinering. Du är en god kommunikatör och trivs i en social roll där du har många olika kontaktytor. Vi tror att du har erfarenhet av arbete i en liknande roll sen tidigare och ser gärna att du har ett tekniskt intresse.

Som person är det viktigt att du är ansvarstagande och kan planera ditt eget arbete. Du kan själv organisera och prioritera i ditt arbete och klarar att fatta självständiga beslut. Vidare behöver du vara en duktig relationsbyggare som är bra på att knyta nya kontakter. Du behöver behärska svenska och engelska och har du kunskaper i franska är detta meriterande.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Bogren, 031-333 54 84.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice, IT och Teknik, med placering i Göteborg, Stockholm och Malmö. SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga