SW · Publicerad Igår 00:00

Vill du arbeta i en bred och varierad tjänst med stort kontaktnät och möjlighet att påverka din arbetsroll? Har du erfarenhet av att arbeta inom Customer Service och tidigare vana av logistikflöden? För kunds räkning söker vi dig som är redo för din nästa utmaning som Customer Service.Vår kund är ett globalt logistikföretag som arbetar för att ge sina kunder pålitliga och miljömedvetna transportlösningar. I takt med en ökad tillväxt söker de nu flera personer till deras Customer Service avdelning. Läs vidare och välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
I tjänsten som Customer Service kommer du att arbeta i ett engagerat och familjärt team där ni ansvarar för logistikflödet inom bolaget. Du kommer att arbeta i den operativa verksamheten och ansvara för flera av företagets nyckelkunder där din huvudsakliga arbetsuppgift innebär att ge företagets kunder en utomordentlig service. I din tjänst arbetar du med att planera transporter och säkerställa kundens transportbehov samt handlägga bokningar. Företaget arbetar med både export och import där du hanterar samtliga frågor som uppkommer ifrån dina kunder samt övervaka dagliga prognoser och ha kontakt med agenter. Du kommer att arbeta med att utveckla dina kundrelationer och ha en ständig strävan och ambition till nya affärer och möjligheter till att växa. Vidare ingår administrationen kring arbetet, såsom dokumentation, rapporter och fakturering.

Lämplig bakgrund
Har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, logistik eller motsvarande och tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter har du hittat rätt. Har du erfarenhet av kemiska industrin och tankcontainrar är det en fördel. Då du kommer att arbeta i en internationell kontext behärskar du förutom svenska engelska i tal och skrift. Övrigt nordiskt språk är meriterande.

Som person är du affärsmässig, kreativ och nyfiken. Du är förändringsbenägen, ansvarstagande och fungerar bra under press. Du trivs i en tjänst med många kontaktytor och där din serviceförmåga kommer till användning. Du har en positiv inställning i arbetet och några av dina främsta styrkor är din initiativförmåga och lösningsfokus. Vidare är du ambitiös och bidrar till en god stämning bland dina kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
Ovanstående är en rekrytering med anställning hos kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Johansson, 031-333 54 81.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice, IT och Teknik, med placering i Göteborg, Stockholm och Malmö. SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga