SW · Publicerad Idag 00:00

Har du tidigare arbetat i en bred tjänst som ekonomiassistent och nu söker ett utvecklande arbete? Vi söker dig som vill arbeta som ekonomiassistent för en tjänst hos vår kund. Tjänsten är ett konsultuppdrag och för rätt person kan det finnas möjlighet till anställning hos vår kund.

Tjänstebeskrivning
Du kommer i tjänsten som ekonomiassistent att vara en del av ett trivsamt team på tre personer. I tjänsten ansvarar du för leverantörsreskontran samt är med i det löpande ekonomiarbetet inför varje månadsbokslut. Utöver detta arbetar du tillsammans med dina kollegor med posthantering, svarar på frågor från kunder över telefon samt hjälper till med övriga kontorsgöromål.

Lämplig bakgrund
För att lyckas i rollen hos vår kund bör du vara självgående och ha god erfarenhet från liknande arbete sen tidigare. I denna roll ser vi snarare dig med praktisk erfarenhet än akademisk utbildning. Då koncernspråket hos vår kund är engelska är det viktigt att du behärskar språket i tal och skrift. Du behöver även goda IT-kunskaper och har du tidigare arbetat i Visma är detta meriterande.

Tjänsten ställer krav på ett prestigelöst och flexibelt arbetssätt. Stundvis kommer tempot vara högt och det är därför viktigt att du hanterar stress på ett bra sätt. Då du kommer ha kundkontakt är det viktigt att du trivs med detta och en naturlig fallenhet för service. Är du dessutom en ansvarstagande, initiativrik och ambitiös person har du hittat rätt!

Övrig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Bogren på tel 031-333 54 84.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice, IT och Teknik, med placering i Göteborg, Stockholm och Malmö. SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget