SW · Publicerad 20 okt

Till vår kund i Göteborg söker SW en Inköpare för ett uppdrag på åtta till tio månader med chans till förlängning. Vår kund är verksam inom detaljhandeln och du kommer ingå i ett sammansvetsat team som har roligt ihop.

Tjänsten är tänkt att tillsättas snarast så sök redan idag då tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag!

Tjänstebeskrivning
Du kommer arbeta med hela inköpsflödet för ett par av vår kunds produktkategorier. Vår kund har produkter inom bland annat heminredning, konfektion, fritid och trädgård och exakt vilka områden kommer anpassas utifrån din tidigare erfarenhet. I arbetsuppgifterna ingår bland annat leveransbevakning, orderbekräftelse, fakturagranskning, reklamationer, leveranskontroll samt administration. Teamet består av fem personer som arbetar ihop på ett prestigelöst sätt. Du kommer även stötta dina kollegor som hanterar fler produktkategorier vid hög arbetsbelastning.

I tjänsten igår även butiksbesök samt leverantörsmöten både på kontoret och ute på plats hos leverantören. Vid enstaka tillfällen kan det även bli aktuellt med resor i Europa.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har minst 2-3 års erfarenhet av att arbeta i en bred inköpsroll och erfarenhet från detaljhandeln är starkt meriterande. Du behöver vara en prestigelös teamplayer som trivs i ett öppet arbetsklimat. För att trivas i rollen behöver du kunna ta för dig och eget driv och idéer är alltid välkommet i gruppen! Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift för att bli aktuell för tjänsten.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Bogren, 031-333 54 84.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice, IT och Teknik, med placering i Göteborg, Stockholm och Malmö. SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget