SW · Publicerad 18 okt

Till vår kund i Göteborg söker SW en Administratör för ett uppdrag med omgående start som är tänkt att löpa till och med januari.

Tjänstebeskrivning
Du kommer ingå i ett trevligt team där din uppgift kommer att vara att ta emot, stämma av och godkänna fakturor. Du ingår i ekonomiavdelningen men kommer ha mycket kontakt med företagets inköpare då du kommer arbeta med problemlösning kring fel som uppstått i butiks eller leverantörsledet.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har gymnasial utbildning och erfarenhet av administrativt eller ekonomirelaterat arbete sen tidigare. Har du erfarenhet av att arbeta i Pyramid är detta meriterande.

Som person är du noggrann, effektiv och ansvarstagande. På företaget arbetar man tätt ihop och hjälps åt med vad som behövs vilket ställer krav på samarbetsförmåga och prestigelöshet. Du behöver även behärska svenska i tal och skrift för att bli aktuell för tjänsten.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Bogren, 031-333 54 84.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice, IT och Teknik, med placering i Göteborg, Stockholm och Malmö. SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget