SW · Publicerad Idag 00:00

Är du en tillmötesgående och hjälpsam person som är innovativ i ditt sätt att lösa problem? Vill du vara del av ett expansivt bolag med möjlighet till utveckling? För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta som kundservicemedarbetare. Är det dig vi söker?

Tjänstebeskrivning
Som kundtjänstmedarbetare kommer du att ta emot inkommande samtal och mail från företagets kunder. I din roll är det du som sköter den dagliga driften för företagets kundservice och du arbetar aktivt med merförsäljning genom att erbjuda fördelsprodukter och avtal. Du svarar på frågor och guidar kunderna fram till rätt lösning samt arbetar med enklare administration. Det här är en tjänst för dig som vet vad det innebär med utmärkt kundservice och har ett driv för att löpande leverera den bästa kundupplevelsen.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som tidigare har arbetat inom service och försäljning och inte är rädd för en utmaning. Du motiveras av att arbeta med kunder och har ett stort intresse för kundservice och försäljning. För att passa in i rollen som kundtjänstmedarbetare ser vi att du har lätt för att sätta dig in i nya datasystem och att du trivs med ett arbetstempo som varierar. Bolaget kännetecknas av ständig förbättring och att uppmuntra sina medarbetare att alltid söka efter nya och bättre lösningar oavsett om du jobbar med kundservice, försäljning eller utveckling. Vi ser gärna att du är självgående och att du har en förmåga att kunna ta beslut, att du är strukturerad och ansvarstagande samt att du gillar att arbeta mot uppsatta mål, budgetar och resultat. Du är en lagspelare och trivs med att arbeta i team - du är mån om att hjälpa dina kollegor vid behov och du bidrar med ett glatt humör! Du har minst en gymnasieutbildning och talar och skriver svenska flytande.

Övrig information
Ovanstående är en rekrytering med anställning hos vår kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Johansson, 031-333 54 81.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice, IT och Teknik, med placering i Göteborg, Stockholm och Malmö. SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga