SW · Publicerad Idag 00:00

Är du en serviceinriktad person och van användare av affärssystem? Vill du ha ett arbete där dina datorkunskaper och språkkunskaper i norska språket kommer väl till användning? Då har vi på SW utmaningen för dig! Vår kund är ett globalt företag med Nordiskt huvudkontor i Göteborg och arbetar med kontor- och lagerinredning.

Tjänstebeskrivning
Du kommer i din tjänst att arbeta med att ta emot order via system, e-mail och e-proc. I din roll som ordermottagare arbetar du i ett trevligt och utvecklande team där stor vikt läggs på samarbete och att motivera varandra. Du kommer att hantera kontakten med beställande kunder och vårda relationen till dessa. Vidare innebär tjänsten som ordermottagare att följa upp frågor, hantera synpunkter, ta emot orders samt kundservicearbete. Då du kommer att kommunicera och arbeta både mot interna avdelningar och mot företagets kunder kommer din serviceförmåga komma väl till användning. Du kommer att arbeta i Navision.

Lämplig bakgrund
För att lyckas i rollen har du erfarenhet ifrån att arbeta med datorn som redskap och har tidigare erfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter. Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel och har du vana av Navision är det meriterande. Du behärskar såväl svenska som engelska och norska i både tal och skrift.

Som person är du flexibel, effektiv och gillar utmaningar. Du är en engagerad person som trivs i en bred tjänst med ett högt tempo. Vidare är du kommunikativ, proaktiv och har en god strukturförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Tjänsten är med omgående start och beräknas pågå i 6 månader. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning eller anställning hos kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Johansson 031-333 54 81.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice, IT och Teknik, med placering i Göteborg, Stockholm och Malmö. SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget