SW · Publicerad 23 sept

Är du händig och trivs med att arbeta utomhus? Då kan det vara dig vi söker för ett långsiktigt uppdrag ute hos en av våra kunder! Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till anställnings hos kund där efter.

Tjänstebeskrivning
Du kommer att arbeta med underhåll av vår kunds utrustning i och omkring Göteborg vilket innebär att ta tag i de situationer och problem som kan uppstå ute på fältet. Det kan exempelvis handla om rör som satts igen och spolbil behöver tillkallas, skruvar som rostat igen eller enklare grävningsarbeten. Du kommer även vara behjälplig i att läsa av mätutrustning och det kommer därför finnas ett administrativt moment men 80-90 % av tiden är du på fältet.

Du erbjuds ett omväxlande och flexibelt arbete i ett bra företag med stora möjligheter att planera din egen dag!

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som är en händig fixare med problemlösningsförmåga. Troligen har du praktisk utbildning och arbetslivserfarenhet från bygg, fordonssidan eller liknande bransch. Du trivs att arbeta utomhus med fysiskt arbete och är van vid att ta egna initiativ. Som person behöver du vara både social och prestigelös.

Du behöver B-körkort samt behärska svenska i tal och skrift för att bli aktuell för tjänsten.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Bogren, 031-333 54 84.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice, IT och Teknik, med placering i Göteborg, Stockholm och Malmö. SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga