SW · Publicerad 23 sept

Är du en positiv och lojal person som trivs att vara ansiktet utåt? Vill du vara del av en global koncern med goda utvecklingsmöjligheter på sikt? Vår kund växer och därför söker vi en ny kundservicemedarbetare med start omgående. Är du den vi söker så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Intresserad? Sök tjänsten redan idag då tjänsten skall tillsättas omgående.

Tjänstebeskrivning
Du kommer i din tjänst som kundservicemedarbetare att arbeta på ett trivsamt och expansivt bolag. Du blir en del av ett kundserviceteam bestående av 25 andra medarbetare där arbetet präglas av service, samarbete och hjälpsamhet. Ni arbetar i mindre team där ni hanterar inkommande samtal och frågor från företagets kunder. I tjänsten ringer du även utgående samtal för att fastställa leveranstider och bokningar samt hanterar mail med ärenden.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har tidigare arbetat inom service och är van att använda telefon och dator som arbetsredskap. Du har en avslutad gymnasieutbildning, goda kunskaper i Outlook och MS Office och behärskar såväl svenska som engelska obehindrat. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en kundtjänst. Som person motiveras du av att arbeta med kunder och du har ett serviceinriktat, positivt och professionellt kundbemötande. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs att arbeta i ett varierat arbetstempo. Du är en lagspelare och är mån om att hjälpa dina kollegor samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. För rätt person finns goda möjligheter för anställning hos kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Johansson, 031-333 54 81.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice, IT och Teknik, med placering i Göteborg, Stockholm och Malmö. SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga