SalesOnly Sverige AB · Publicerad 30 sept

Pagero kopplar samman affärssystem (till exempel ekonomi-, order- och inköpssystem) digitalt med varandra. Våra e-order-, e-faktura- och e-betaltjänster hjälper företag att effektivisera sin verksamhet genom hela processen från order till betalning. Våra e-order- och e-fakturatjänster levereras i molnet via vårt nätverk Pagero Online. Tjänsterna är oberoende av affärssystem, bransch och transaktionsvolym och passar därför alla typer av företag. Se filmer om oss och hur det funkar här! http://www.pagero.se/om-pagero/filmer/

Vi är inne i en expansiv tillväxtfas och söker nu en Account Manager Executive som vill bidra till vår fortsatta framgång.

Som Account Manager Executive hos oss representerar du våra premiumtjänster som skapar affärsnytta för företag på riktigt. Du ansvarar för att bredda och utveckla affären hos några av våra större kunder i kombination med att identifiera nya affärsmöjligheter hos potentiella kunder inom privat sektor.

Du blir en del av vårt framgångsrika försäljningsteam och utgår från vårt huvudkontor i centrala Göteborg. Du bearbetar kunder i Västsverige och fokuserar på Göteborg som även är lämplig bostadsort.

Vi erbjuder
  • En central roll med goda utvecklingsmöjligheter i ett expansivt globalt företag
  • En innovativ och snabbrörlig arbetsmiljö med mycket kompetenta kollegor
  • Chansen att få spela i marknadens bästa lag och representera morgondagens tekniska lösningar
Om dig
När dina kunder beskriver dig använder de ord som kreativ, affärsdriven, konsultativ och förtroendeingivande. De ser dig som sitt bollplank, sin affärspartner och de vet att du brinner för deras verksamhet och affär - något de uppskattar och värdesätter högt.

Vi tror att du har förmågan att göra outstanding behovsanalyser ute hos kund, har ett högt affärsmannaskap och har förmågan att se helheten, allt för att kunna erbjuda dina kunder de lösningar de behöver. Du har ett lönsamhetstänk när du gör dina långsiktiga affärer och bygger framgångsrika business case tillsammans med kund. Vi älskar också att du är genuint intresserad av näringsliv, teknikutveckling och digitaliseringsprocesser samt har en förståelse för företags ekonomiprocesser.

Vidare ser vi gärna att du
  • Har någon form av eftergymnasial utbildning, företrädelsevis inom områdena ekonomi eller teknik
  • har minst 2 års erfarenhet av uppsökande B2B försäljning företrädelsevis av tjänste- lösnings- eller konceptförsäljning
  • Är orädd, social, positiv och har en hög energinivå som smittar av sig
  • Har en intellektuell höjd med stark affärsintegritet och ödmjukt vågar utmana både internt och externt
  • Har lätt för att uttrycka dig på engelska, både i tal och skrift
Starkt meriterande
  • Kunskaper i ett tredje europeiskt språk som tex Spanska eller Franska
Är det dig vi beskriver? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kristin Axelsson. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristin på tel: 076-000 18 89 eller via mail: kristin.axelsson@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se
Pagero har ca 140 anställda med huvudkontor i Göteborg och lokala säljkontor i Stockholm, Oslo, Helsingfors, Köpenhamn, Brighton, Dublin, Rom, Madrid, Alkmaar och Dubai. Vårt 40 personer starka utvecklingsteam arbetar ständigt med att vidareutveckla våra tjänster för att våra kunder skall få största möjliga nytta av sin investering.Vi har över 20 000 kunder i 50 länder och vi når 1 100 000 företag och organisationer världen över.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
27 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Rekryteringen hanteras av
SalesOnly