Salming Sports AB · Publicerad 6 nov 2019

Arbetsbeskrivning
Att arbeta som redovisningsansvarig hos Salming innebär en roll i en spännande och dynamisk miljö. I rollen ingår upprättande av bokslut, avstämningar, moms- och skattedeklarationer och viss form av löpande redovisning. Detta är tjänst för dig som vill vara med och påverka ditt arbete samt strukturera och effektivisera de ekonomiska processerna. Du kommer arbeta verksamhetsnära och det finns möjlighet att vara delaktig i budget- och prognosarbete. Detta är helt enkelt rollen för dig som vill ta nästa kliv i din karriär!

Utbildning
Du är civilekonom eller motsvarande med några års erfarenhet av att arbeta som redovisningsekonom med inslag av bokslutsarbete. Du trivs i en arbetsmiljö med korta beslutsvägar och det är meriterande med erfarenhet från e-handel och/eller moms. Idag arbetar företaget i Jeeves med en framtida övergång till Navision.

Personliga kvalifikationer
Vi söker en person som trivs i en kommunikativ roll där man har tätt samarbete med inköp och sälj. Du är en trygg och proaktiv person med ett starkt driv och engagemang och du trivs i en föränderlig miljö där du har stor möjlighet att påverka. Som person är du en prestigelös och positiv lagspelare som gillar att ha många bollar i luften.

Salming Sports AB är ett sportföretag som äger och driver varumärket Salming. Bolaget utvecklar, designar och marknadsför produkter för löpning, handboll, innebandy och squash. Sverige är hemmaplan och huvudkontoret är beläget i Sisjön, Göteborg. Försäljning i Sverige sker genom sportfackhandel såsom Intersport, Stadium, Team Sportia, XXL samt specialister som till exempel Runners Store, Klubbhuset och Assist. Export sker i dagsläget till ett 60-tal länder. I Tyskland, Kanada och USA sker detta genom egna dotterbolag. Egen detaljhandel genom e-handel. Salming Sports AB har ett tjugotal anställda och omsätter cirka 170 MSEK.
Läs mer om företaget på www.salming.com.

Företaget ingår i affärsområdet Vätterledens Handel och Industri som är en del av det familjeägda industrikonglomeratet Vätterledens Invest AB. Idag omsätter VIAB totalt cirka 1,7 miljarder kronor. Läs mer om företaget på www.viab.se.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga