Salming Sports · Publicerad 21 okt

Är du en relationsskapande person som vill ta ditt nästa steg i karriären? Har du ett stort idrotts- och sportintresse och vill arbeta i en utmanande tjänst där du får möjlighet att påverka din egen roll? Vi söker en säljare till Salming Sports Indoor verksamhet handboll och innebandy. Är du den vi söker?

Tjänstebeskrivning
Salming Sports erbjuder ett brett utbud av produkter och du kommer i din roll som säljare att bli en del av ett team på tre personer där ni arbetar för att skapa affärer för dessa produkter genom långsiktig relationsbyggande försäljning. Du kommer i din tjänst att arbeta mot två huvudområden där du dels besöker de sportbutiker som har Salmings produkter i sitt sortiment samt att arbeta mot de idrottsföreningar som använder och vill använda sig av produkterna. Du arbetar med presentation av produkter, besöker kunder, hittar nya idrottsföreningar och blir en nyckelperson till kundnöjdheten och att varje förening får bästa möjliga service.

Tjänsten innebär ca 100 resdagar per år inom Sverige. Du kommer ha stora möjligheter att själv påverka arbetet och din egen utveckling och du blir del av en avslappnad och hjärtlig stämning där dina kollegor har samma genuina intresse för varumärket ni arbetar för som du har.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har ett genuint sportintresse och som brinner för mötet med kunder. Du har med fördel arbetat i butik innan och trivs i en säljroll. Det är meriterande om du har arbetat som säljare innan, men din personlighet och ditt intresse för varumärket är viktigast. Du har goda kunskaper i MS Office, särskilt Excel och för att vara aktuell för tjänsten behöver du ha körkort B.

Som person är du social, serviceinriktad och målfokuserad. Är du affärsmässig, glad och långsiktig i din approach har du hittat rätt! Din goda kommunikativa förmåga kommer du ha stor användning för i dialogen med kunder och idrottsföreningar. Då du kommer att hålla presentationer över Salmings produkter känner du dig trygg i samtal med andra, upplevs förtroendeingivande och har en glädje och positiv inställning som smittar av sig. Vidare har du ett starkt driv att alltid göra ditt bästa och en förmåga att själv planera och styra ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
Ovanstående är en rekrytering med anställning hos Salming Sports. Du kommer att erbjudas ett vikariat på 14 månader hos kunden. För rätt person finns mycket goda möjligheter till fortsättning efter det. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Johansson på tel. 031-333 54 81.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Rekryteringen hanteras av
SW