Samhall · Publicerad 10 juni 2021

Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Samhall söker nu en Koordinator Key Accounts som ska hantera och utveckla de administrativa processerna för Samhalls största kunder. Tjänstens placering är Göteborg, du rapporterar till Försäljningschef för Key Account.

Om rollen
  • Hantera och utveckla de administrativa processerna inom avdelningen
  • Stötta vid avtalsgenomgångar
  • Hålla masterkalkyler uppdaterade inklusive digitala avtalsflöden
  • Vara länken mellan kund, drift och ekonomiavdelningen
Det är en kommunikativ roll med många interna och delvis externa kontaktytor. Du ansvarar för att informationsflödet mellan kund och driftsorganisationen är korrekt, att rätt dokumentation sparas på rätt plats och att relevant information är uppdaterad. Du samarbetar, förutom med olika Key Account Managers , också med ekonomi, kommunikation och kalkylerare. Vi ser gärna att du vill utmana i att utveckla processer för att hitta smartare och effektivare arbetssätt.

Du arbetare dagligen i masterfiler uppbyggda i Excell, som du även ser möjligheter i att utveckla.

Din erfarenhet

Vi ser att du har erfarenhet från en koordinerande funktion. Du är van att serva internt och ge support, där struktur, metodik och förmågan att avsluta ärenden är grunden för att lyckas.

Du har mycket goda kunskaper i Microsoft Office och framför allt Excel, detta är avgörande då Excel är det främsta arbetsredskapet som används. Har du erfarenhet från en större organisation är det meriterande då du troligtvis har en förståelse för vikten av kommunikationsvägar och hur omfattande informationsflöden fungerar.

Du är van att arbeta självgående och är bekväm med att söka information och ta nya kontakter. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning eller motsvarande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som tycker det är kul att utveckla och effektivisera, du är intresserad av processer och hur man arbetar smart. Du är en person som drivs av att ha ordning och reda och vet vikten av att slutföra arbetsuppgifter. Som person är du kommunikativ, initiativtagande och tycker om att jobba med både interna och externa parter. Du trivs med en koordinerande roll där du håller i många trådar och har en nyckelfunktion.

Att vara lyhörd och nyfiken är viktiga egenskaper som får dig att utvecklas hos Samhall. Din framgång grundar sig delvis i att du kan driva frågor och samarbeta med andra nyckelpersoner i organisationen.

Du känner igen dig i Samhalls värderingar: Uppmärksam, Pålitlig och Engagerad.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Samhall med Jerrie. Du söker tjänsten via jerrie.se med CV och personligt brev. Har du frågor tveka inte att kontakta mig.

Frida Dire på 0703-00 10 16 frida.dire@jerrie.se

Urval sker löpande så tveka inte att söka! Sista ansökningsdagen är 4 juli.

Vill du ställa frågor till facklig representant är du välkommen att kontakta: Siwert Ahlm (Unionen) 070-546 87 17, Asim Zilic (SACO) 070-359 45 15 alternativt Pontus Dilén (Ledarna) 070-621 72 24

Läs om Samhalls hantering av personuppgifter här

Samhall producerar en kombination av kundnytta, samhällsnytta och medarbetarnytta som inget annat företag kommer i närheten av. Vi har ett tydligt och konkurrenskraftigt erbjudande på marknaden - baserat på våra medarbetares kompetens och förmågor. Vårt hållbarhetsarbete belönades dessutom i European Business Awards 2015 där Samhall utsågs till Europas mest hållbara företag.

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Företaget är rikstäckande med dryga 26 000 medarbetare på cirka 500 orter och omsätter årligen cirka åtta miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera. Se även samhall.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Företaget är rikstäckande med dryga 23 000 medarbetare på cirka 200 orter och omsätter årligen cirka sju miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera. Se även samhall.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 juli 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator

Inga fler liknande jobb tillgängliga