Saps · Publicerad 12 feb 2020

Saps växer vidare och vi söker nu dig en driven, flexibel och orädd säljare som är redo för en utmanande resa mot vårt mål att omsätta 1 miljard SEK. Har du erfarenhet från branschen och söker ett företag med korta beslutsvägar, ett inkluderande ledarskap, tydliga mål och värderingar, samt ett prestigelöst förhållningssätt? Vi lever och andas våra värderingar: oräddhet, enkelhet, flexibilitet och ansvarsfullhet. Om du dessutom vill jobba på ett företag där medarbetarnas betydelse för våra kunders upplevelse av våra tjänster värderas högt, ja då bör du läsa vidare!

Saps erbjuder företag och offentliga verksamheter över hela landet Sveriges bästa service inom affärsområdena fastighet, hälso & sjukvård och infrastruktur. Den aktuella tjänsten avser alla affärsområdena och du ansvarar för att självständigt bygga upp Saps försäljning mot privata företag.

Vi erbjuder
 • Ett spännande uppdrag i ett entreprenörsdrivet bolag med stark konkurrenskraft på en enorm marknad.
 • Möjlighet att påverka och vara med på en utmanande tillväxtresa med tuffa mål och visioner
 • En organisation som lever efter värderingarna: oräddhet, enkelhet, flexibilitet och ansvarsfullhet.
 • Engagerat ledarskap med tydlig riktning - vi genomför vad vi sagt att vi ska göra
 • Stimulerande arbetsplats under tillväxt och förändring med engagerade medarbetare - Vi trivs ihop
Den här tjänsten riktas sig till dig som brinner för att självständigt prospektera, bearbeta och kontraktera nya kunder inom SME segmentet. Hos oss får du möjlighet att ta ansvar för hela säljprocessen och bygger din egen pipe av nya kunder. Alltid med fokus på långsiktighet och förtroende i affärsrelationerna. Utifrån våra kunders olika behov arbetar du efter devisen enkelhet, noggrannhet och flexibilitet, såväl i externa kontakter som internt. Du utgår från vårt huvudkontor i västra Göteborg och rapporterar direkt till Vice VD Rabi Tezel. Till din hjälp i alla affärer finns såväl en kontraktschef som support från ekonomi och HR. Vi är ett härligt relativt ungt och ambitiöst gäng som alla har högt driv och affärsmannaskap.

OM DIG - EGENSKAPER & ERFARENHETER
 • minimum 3 års erfarenhet av tjänsteförsäljning B2B med fördel inom fastighet eller FM branschen
 • dokumenterad erfarenhet av flera lyckade affärer, där din egen insats i hela säljprocessen varit avgörande
 • framgångsrik bakgrund av nykundsförsäljning inom service och facility management eller inom liknande tjänsteförsäljning
 • analytisk förmåga att kalkylera och räkna på komplexa och stora affärer
 • Du är resultatinriktad och strävar efter att uppnå uppsatta mål
 • Du är trygg i dig själv och har en god självinsikt vad gäller dina förmågor och utmaningar
 • Du motiveras av att hålla en hög aktivitetsnivå och av att träffa nya kunder
 • Du är en förtroendeingivande presentatör och vass förhandlare
 • För att vara framgångsrik i denna roll är du proaktiv, lösningsorienterad, noggrann och drivs av att hålla en hög servicegrad i allt du gör
 • Du är en tydlig kommunikatör samt en skicklig förhandlare
För att du ska lyckas i rollen som säljare hos oss, söker vi främst dig med erfarenhet från branschen service & facility management och/ellerfrån en roll där du arbetat med försäljning av komplexa lösningar inom installation, bygg, drift, logistik eller fastighetsbranschen. Du besitter en stark egenskap att finna nya affärsmöjligheter och drivs av att vinna nya kundkonton, säkra medelstora komplexa affärer likväl som mindre och effektiva affärslösningar. Vi ser det som en självklarhet att du har förmågan att gå mot avslut och stänga en affär vid rätt tidpunkt.

Välkommen att ansöka!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Regionchef Sara Sjölund & Rekryteringskonsult Malin Johansson. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Malin via malin.johansson@salesonly.se eller Sara via sara.sjolund@salesonly.se ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande.

Saps Service Management säljer anpassade servicelösningar utifrån kundens behov. Våra kunder finns inom följande Affärsområden: Fastighet, Infrastruktur och Hälsa & sjukvård. Våra medarbetare präglas av en inre drivkraft, hög arbetsmoral, social förmåga och uppfattar våra värderingar Enkelhet, Oräddhet, Flexibilitet och Ansvarsfullhet som naturliga och självklara. Vi är idag ca 170 anställda och omsätter ~200 MSEK.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga