Seldén Mast AB · Publicerad Igår 14:46

Beskrivning av tjänsten
Vi är idag ca 15 personer på seldéns tekniska avdelning i Göteborg och har det tekniska helhetsansvaret för produktutveckling, -vård och säljsupport. Häri ryms vår beräkningsavdelning som servar samtliga Seldénbolag med beräkningshjälp, framförallt dimensionering av kompletta riggar. Din huvuduppgift blir att dimensionera segelbåtsriggar efter kravspecifikation från våra säljare. I detta arbete har du ofta kontakt med säljare och kunder, både i och utanför Sverige. Merparten av dimensioneringsarbetet utförs i egenutvecklad programvara. Utöver denna funktion arbetar du med teknisk administration av vårt produktsortiment avseende tekniska regelverk och produktspecifikationer.

De mjukvaror vi använder är;
Administration av tekniska regelverk samt merparten av beräkningar görs i egenutvecklade program. Produktspecifiaktioner administreras i vårt affärssystem Microsoft NAV. Vår CAD-miljö är CREO med tillhörande PDM-system Windchill.

Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig frihet under ansvar i ett utvecklande, varierande och stimulerande arbete. Du får arbeta i ett företag nära produkten i en branch som vi tror intresserar dig. Vi arbetar i en tekniskt komplex och spännande miljö med en mix av egenutvecklade och färdiga programvaror. Vi erbjuder flexibel arbetstid, arbetstidförkortning och stor möjlighet att påverka ditt dagliga arbete och verksamheten i övrigt. Vi ser gärna att våra anställda har en god balans mellan arbete, familj och fritid.

Kompetenser & Personlighet
För att kunna prestera i rollen på bästa sätt så tror vi att du är högskoleingenjör med beräkningsinriktning som besitter goda kunskaper i mekanik och hållfasthetslära.
Du är en systematisk och strukturerad problemlösare som är social och trivs med att ta egna initiativ.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Din seglingserfarenhet är tillräklig för att förstå och kommunicera med kunder kring laster i riggar vid segling.

Ansökan och kontakt
Välkommen att skicka in din ansökan med CV till;

Nils Janhäll (Teknisk chef)
nj@seldénmast.se
Seldén Mast AB
Redegatan 11
426 77 V:a Frölunda.

Vänta inte till slutdatum med din ansökan då intervjuer och urval sker löpande. Om du inte fått svar på din ansökan inom 2 veckor innebär detta att vi inte har matchat dig mot kraven till tjänsten. Tjänsten är aktuell om annonsen är kvar. Samtliga kandidater meddelas när rekryteringen är avslutad.

Jobbsäljare ombedes att inte ringa.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Seldénkoncernen är världens ledande tillverkare av master, riggsystem och däcksutrustning för jollar, kölbåtar och yachts upp till ca 80 fot. I koncernen ingår Seldén mast AB i Sverige, Seldén mast A/S i Danmark, Seldén Mast Ltd i England, Seldén Mid Europe B.V. i Nederländerna, Seldén mast SAS i Frankrike, Seldén mast Inc. i USA, samt Seldén Mast Asia i Hongkong. Vi har varit i branschen i dryga 50 år och är idag ca 185 anställda. Ytterligare information hittar du på www.seldenmast.com
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Seldén Mast AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga