Sellsource AB · Publicerad 19 okt

Vår kund har för avsikt att fortsätta sin expansion i Sverige och vill etablera sig än starkare i Västra Götalandsregionen under 2017. Därför söker vi efter en driven och målfokuserad Account Manager med god ekonomisk förståelse.

Rollen
I rollen som Account Manager kommer du ansvara för införsäljning och utveckling av finansiella tjänster mot företag i regionen. Detta ställer krav på en god förståelse för olika ekonomiska flöden hos dina kunder men också deras kunder. Du möter ofta personer i beslutsfattande positioner och måste därför känna dig trygg i avtalsförhandling.

Det finns flera referenskunder inom regionen så du måste trivas med att bygga långsiktiga relationer med redan befintliga kunder men samtidigt se en utmaning i att hitta nya. På sikt hoppas man att det kommer finnas flertalet Account Managers inom regionen och då kanske det är just du som är bäst lämpad till att bygga upp och leda det teamet. Men det ställer först krav på att du kan växa kundstocken på egen hand.

Du kommer att rapportera och ha en tät dialog med Försäljningschefen för Sverige.

Profil
Det finns en väl uttalad plan för regionen då sydvästra Sverige är en viktig del för den totala framgången på den svenska marknaden. Utmaningen ligger i att kunden inte är ensam inom sitt verksamhetsområde. Något som ställer krav på energi, vilja och envishet hos dig som Account Manager.

Vidare ställer arbetet krav på en hög aktivitetsgrad varför du måste vara van vid att strukturera upp ditt arbete samt att analysera och utvärdera dina insatser. Du kommer ha en coachande chef som finns tillgänglig för diskussioner, men då du utgår från hemmakontor behöver du vara självständig och känna dig trygg i rollen som Account Manager.

Du uttrycker dig professionellt i svenska och engelska i både tal och i skrift. Relevant akademisk utbildning är ett krav och erfarenhet från liknande tjänst starkt meriterande. Krav på B-körkort.

Detta är en chans att få vara en bidragande del på en tillväxtresa i ett spännande företag där du kommer spela en viktig roll för företagets fortsatta framgång. Med det kommer ansvar och hårt arbete, men till lika delar tillfredsställelse och utvecklingsmöjligheter.
Vår kund har valt att förbli anonym tillsvidare på grund av en pågående omorganisation. Det är en positiv intern omstrukturering som ligger i linje med fortsatt expansion.

Välkommen med din ansökan snarast då vi gör löpande urval. Frågor besvaras av Lovisa Mankert, 0707- 46 44 17, lmankert@sellsource.se eller Marcus Wigren, 0704- 46 44 07, mwigren@sellsource.se.

Många av de aktuella tjänsterna kan du se här under Lediga Tjänster - men långt ifrån alla. Genom ett nära samarbete med våra kunder får vi ofta förtroendet att primärt använda oss av vårt eget nätverk i rekryteringsprocessen. Så missa inte att registrera ditt CV hos oss. Det kan bli mycket väl investerad tid för dig.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från Sellsource AB tillgängliga