Serneke Group AB · Publicerad 10 feb 2020

Är du intresserad av att vara en del av en engagerad ekonomiavdelning och tillhöra en nytänkande koncern med stora expansionsplaner? Har du en utbildning inom ekonomi och erfarenhet av att arbeta med redovisning? Då är du välkommen att söka rollen som koncernredovisningsekonom hos oss på Serneke.

En viktig roll i organisationen
Som koncernredovisningsekonom hos oss på Serneke har du en viktig roll i organisationen. Du kommer att ingå i en grupp om två personer och rapportera till koncernens redovisningschef. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta framtagande av koncernens månads-, kvartals- och årsbokslut, driva förbättringsarbeten inom intern kontroll, IFRS utredningar, delaktig i upprättandet av koncernens årsredovisning samt initiera och genomföra förändringar av redovisningsprocesser och rutiner.

Du har sinne för ekonomi och trivs i en dynamisk miljö
Vi ser gärna att du har en bakgrund från revision och/eller flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning, gärna koncernredovisning. Din utbildning är troligtvis en högskoleexamen inom ekonomi, eller motsvarande. Du känner dig förtrogen med svensk skattelagstiftning och IFRS. Dina kunskaper i Excel är mycket goda.

Detta är en roll med många kontaktytor vilket ställer krav på god förmåga att samarbeta och kommunicera. Som person gillar du att få saker gjorda och kan arbeta självständigt med rätt prioriteringar. Vidare har du bra sinne för struktur samt ordning och reda.

Vi erbjuder
Om du börjar arbeta hos oss kommer du märka att Serneke präglas av engagemang, mod, respekt och enkelhet. Det finns en stor vilja att stötta och hjälpa varandra på alla nivåer inom organisationen och vi uppskattar nya idéer om hur vi kan bli ännu bättre tillsammans. Vi erbjuder ett flexibelt arbetssätt med korta beslutsvägar, mycket eget ansvar och stora utvecklingsmöjligheter framåt.

Information och ansökan
Låter det här som en tjänst som passar dig? Tveka då inte att skicka in ditt CV och personliga brev. Har du frågor eller funderingar rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till Helena Bruman på tel. 0735-405262 vid frågor.

Sista ansökningsdag är 2 mars 2020 men sök redan idag då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om Serneke
Serneke är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning och projektutveckling med cirka 1200 anställda. Genom att tänka nytt driver vi utvecklingen och skapar effektivare och mer innovativa lösningar för ett ansvarsfullt byggande. Verksamheten har en god fördelning mellan offentliga och kommersiella uppdrag.

På Serneke jobbar vi som utmanar konventionella metoder och som genomför det ena lyckade projektet efter det andra. Vi drivs av utmaningar i alla dess former och vill vara delaktiga och bidra med nya infallsvinklar och lösningar. Vi erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt. Tillsammans med våra kunder kommer vi att nå oanade höjder och just nu bygger vi ett lag med ännu fler engagerade kollegor. På Serneke är vi steget före, håller vad vi lovar och ger våra kunder något extra.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
2 mars 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga