Serneke · Publicerad 21 feb 2020

Marknadsansvarig

KIMM har fått den stora äran att hjälpa Serneke hitta en riktig klippa till Marknadsansvarig för affärsområdet Verksamhetsutveckling i Göteborg. Ansvarsområdet är brett och tjänsten passar dig som både trivs och kan arbeta både strategiskt och operativt. Tjänsten är ett vikariat som konsult via KIMM på ca 1 år.

Om Serneke

Serneke är nästa generation entreprenad- och projektutvecklingsbolag eftersom vi vågar tänka annorlunda och utmana normer. Vi erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt. Hos oss jobbar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung och erfarenheter. Men det finns en sak som knyter oss samman. Den orubbliga viljan att tillhöra och tillföra något nytt.

Vill du bli en del av vår resa mot en av världens 30 största byggkoncerner år 2030? Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Ditt uppdrag

Som Marknadsansvarig för verksamhetstveckling på Serneke ansvarar du för fem verksamheter där du ihop med verksamhetsansvarig planerar och driver marknadsplaner & marknadsföringskoncept.
Du ansvarar för nya samt befintliga aktiviteter och projektstyr event- och kampanjkoncept mot de olika verksamheterna, där du för varje verksamhet har ett nära samarbete med respektive marknadskoordinator, som i sin tur operativt verkställer aktiviteterna. I din roll är du säljansvarig för verksamheterna vilket innebär att du sammanställer & analyserar säljrapporter, samt ser till så att verksamheterna vid behov agerar på säljresultatet.

I samarbete med verksamhetsansvariga arbetar du med konceptutveckling kring nya verksamhetsprojekt där en varumärkesplattform, identitet och Kommunikationskoncept tas fram. Du producerar material utifrån varumärket i form av exempelvis profilprodukter och skyltning i Photoshop och Indesign.

Du arbetar även med att:
  • Driva utvecklingen och ansvara för verksamheternas hemsidor
  • Ansvara för att driften av digitala kanaler & SOME går enligt plan
  • Skriva nyhetsbrev för internkommunikation
  • Design och Produktion i Photoshop samt Indesign
Din bakgrund

För att trivas i tjänsten tror vi att du har en gedigen och bred erfarenhet inom marknadsföring och är van projektledare. Du har tidigare arbetat med varumärkesbyggande aktiviteter och ansvarat mot flera olika varumärken/affärsområden. Du trivs med, och förstår vad det innebär att arbeta operativt, för att bättre projektleda de operativa enheterna.
Dina arbetsdagar kommer att variera med nya utmaningar och olika arbetsuppgifter. Det är därför viktigt att du har lätt att ta till dig information samt har förmågan att själv söka upp och ta reda på vilket som blir nästa steg. Eftersom du arbetar i kreativa och konceptuella projekt, är det viktigt att du kan ta fram grafiskt material, vilket du självständigt gör i Photoshop och Indesign.

När du blir en av ossSom konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt i Köpenhamn och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Vill du veta mer?Låter det intressant och som något för dig? Önskar du läsa mer om Seneke rekommenderar vi dig att besöka bolagets hemsida www.serneke.se Har du funderingar om hur det är att vara konsult via oss på KIMM? Då kan du läsa mer HÄR

Om du har frågor om processen är du välkommen att höra av dig till Alexandra Giers

Alexandra.Giers@wise.se eller Marios Maletsikas mm@kimm.se Dessvärre kan vi inte ta emot några ansökningar via mail utan ansöker gör du direkt på kimm.se /via ansökningslänken. Tänk på att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Inledningsvis behöver du bara skicka in ett CV och/eller länka till din LinkedIn profil.

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga