Sesab Service · Publicerad 29 okt 2019

Om tjänsten

Du tar dig an en nyinrättad tjänst som omfattar heltid. Du kommer huvudsakligen att arbeta självständigt samtidigt som du är en del av ett team tillsammans med regionchef och två säljare.
Fokus i arbetet ligger främst i att skapa och bygga långsiktiga hållbara affärsrelationer med kunder, allt från mindre företag och organisationer till större verksamheter, främst inom den privata företagssektorn.

Område innefattar Göteborg i norr och till Halmstad i söder. Du rapporterar direkt till försäljningschef och du utgår från kontoret i Västra Frölunda. Du kommer att arbeta i ett företag som är mån om sina medarbetare och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Företagsbil kommer att finnas till förfogande för tjänsteresor.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer att arbeta nära dina kunder. Du ansvarar för hela kundprocessen innebärande allt från att etablera kontakter med såväl nya som befintliga kunder till att skriva avtal och följa upp dem. Ansvar för väl förberedda kund- och säljmöten, att skapa och följa upp offerter är en självklar och naturlig del i arbetet.
Som säljare driver och utvecklar du affären med dina kunder och säkerställer att de är nöjda. Du och vi arbetar ständigt för att överträffa kundernas förväntningar.

Vem är du?

Du skall ha arbetat som säljare och relationsbyggare med kunder, helst från service och tjänstebranschen.
Vidare skall du ha sinne för affärer och tycka om att etablera nya kontakter samt bygga långsiktiga affärsrelationer med företag och organisationer.
Eget driv, mod, tävlingsmentalitet, social kompetens och lyhördhet för kundens önskemål och behov är av avgörande betydelse för att lyckas i rollen.

Utbildning och kompetens
  • Gymnasiekompetens, helst med ekonomisk inriktning
  • God datorvana samt behärska Excel/Officepaket och vara förtrogen med affärssystem/CRM
  • Körkortklass B
Personliga egenskaper:
  • Självständig och ansvarsfull
  • Lyhörd, jordnära och lugn
  • Social förmåga att bygga långsiktiga relationer
  • Driv och mod
* Affärsmässighet
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
"Familjeföretag som alltid sätter personalen främst och jobbar innovativt med hållbarhetsarbete. Sesab Service AB har varit ett föredöme för städbranschen under årtionden."
Så lyder motiveringen för att Sesab är Årets städföretag 2019 och som årligen utses av Fastighetsanställdas förbund, tillsammans med företrädare för fackförbundet Kommunal och arbetsgivarorganisationen Almega Städföretagen.

Sesab Service AB är ett medelstort företag med stor kompetens inom städning och närliggande grenar och som är miljö 14001-/ISO-9001- samt Svanen certifierat. Företaget finns i Skåne, Halland, Västra Götaland samt delar av Småland. Sesab Service AB ägs av moderbolaget Sesab Holding AB där även Lefa Yttre Miljö AB ingår. Koncernen omsätter ca 117 miljoner och har 350 anställda.
I Göteborg har företaget ca 80 personer anställda, där huvuddelen av verksamheten sker åt privata företag. Företagets mål är att växa och expandera inom region Västra Götaland och Halland.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga