Sharper · Publicerad 4 sept

Om företaget:

TFIP är ett stadigt växande teknikkonsultbolag med fokus på tekniska installationer i komplexa infrastruktur- och samhällsbyggnadsanläggningar. Vi är verksamma i några av Sveriges största infrastrukturprojekt där vi skapar hållbara och kostnadseffektiva tekniska installationssystemlösningar. Vi erbjuder ett heltäckande stöd genom projektens alla faser, med exempelvis utredningar, tekniska analyser och beräkningar, projektering och byggplatsstöd/byggsupport. TFIP är verksamma inom samtliga teknikdiscipliner: VVS/VA, tunnelventilation, el/tele, transportsystem samt styr och övervakning. Vi medverkar bland annat i projekteringen av nya Tvärförbindelse Södertörn i Stockholm, samt i projekteringsarbetet med de underjordiska stationerna Centralen och Korsvägen i Göteborg.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med unika projekt inom infrastruktur där du kommer vara en del av att bygga Sveriges framtid. Vi behöver nu förstärkning med en Delprojektledare.

Dina arbetsuppgifter:

Som Delprojektledare kommer du att styra och leda konstruktionsarbetet inom din disciplin. Du kommer att tillsammans med kunden och projektledare identifiera och kartlägga kontraktets krav och övriga förutsättningar för disciplinen. I ditt ansvarsområde ingår även att förankra lösningar på krav med beaktande av möjligheter att energi- och kostnadsoptimera.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Disponera tilldelade resurser.
  • Medverka vid tekniska genomgångar med kund.
  • Granska samstämmigheten mellan beräkningar, ritningar och övriga projektdokument.
  • Konsultera tekniskt ansvarig projektledare.
  • Skapa underlag för upphandling av material till projektet.
  • Följa upp och säkerställa tidplan och budget.
Du kommer att rapportera till Projektledare.

Din profil:

Vi söker dig som har en civil-, eller högskoleingenjörsexamen, alternativt en yrkesexamen inom ditt område. Vidare har du minst 8 års erfarenhet och vi ser gärna att du tidigare suttit med liknande arbetsuppgifter.

Som person självgående och har ett produktivt förhållningssätt. Du är van att arbeta mot deadlines och är till ditt sätt mycket kommunikativ. Vidare ser vi gärna att är en förtroendeingivande och engagerad person med stor vilja att utveckla sig själv och andra.

I denna rekryteringsprocess samarbetar TFIP med konsult- och rekryteringsföretaget Sharper. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Rebecka Hillerström på telefonnummer +46 (0) 70 032 43 46. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
010 - 1600 700
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör