Sharper · Publicerad 10 juli

Om företaget:

Till vår kund söker vi en ekonomiansvarig för ett konsultuppdrag fram tills december med möjlighet till förlängning. Företaget är verksamma inom infrastruktur och samhällsbyggnad. De sitter i nyrenoverade lokaler i centrala Göteborg.

Dina arbetsuppgifter:

Som ekonomiansvarig kommer du att ha det övergripande ansvaret för bolagets redovisning. Du kommer att sköta den löpande redovisningen tillsammans med företagets ekonomiassistent.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Månads, halvårs- och helårsbokslut
  • Ekonomisk uppföljning
  • Delta i budgetarbete
  • Rapportering
  • Skattedeklaration
  • Lönehantering
I rollen ingår även att operativt leda och kompetensutveckla företagets ekonomiassistent.

Din profil:

Vi söker dig som har universitetsutbildning inom ekonomi och minst fem års arbetslivserfarenhet från redovisning. Du är van vid att göra månadsbokslut självständigt och vi ser även att du har varit delaktig vid årsbokslut. Vidare har du också erfarenhet av lönehantering.

Meriterande är om du tidigare har haft team leader- eller personalansvar, men detta är inget krav. Det viktiga är att du har ett intresse för ledarskap och har en förmåga att utveckla och stötta kollegor.

Meriterande är erfarenhet av systemet Fortnox.

Som person är du självständig och ansvarstagande. Du prestigelös och trivs med att arbeta såväl operativt som strategiskt. Vidare är du analytisk och har ett strukturerat arbetssätt.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Rebecka Hillerström på telefonnummer +46 (0) 70 032 43 46. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
010 - 1600 700
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom