Sharper · Publicerad 13 juli

Om företaget:

Till vår kund söker vi nu en ekonomiansvarig till ett företag beläget i centrala Göteborg.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som ekonomiansvarig kommer du att ha det övergripande ansvaret för bolagets ekonomi. Detta innebär allt från löpande redovisning till granskning och controlling. Du kommer även att leda och coacha företagets ekonomiassistent.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Analys
  • Budgetarbete
  • Rapportering
  • Ekonomisk uppföljning
  • Månads, halvårs- och helårsbokslut
  • Lönehantering
Din profil:

Vi söker dig som har universitetsutbildning inom ekonomi och minst fem års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du gör självständigt månadsbokslut och vi ser även att du varit delaktig vid årsbokslut. Vidare ser vi gärna att du tidigare suttit med arbetsuppgifter inom controlling.

Ett stort plus är om du tidigare har haft team leader - eller personalansvar.

För att du ska trivas och utvecklas hos oss tror vi att du gillar att arbeta i en varierad roll med mycket ansvar. Som person är du analytiskt lagd och kan tänka kritiskt. Vidare ser vi gärna att du är självgående och har lätt för att prioritera.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Rebecka Hillerström på telefonnummer +46 (0) 70 032 43 46. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
010 - 1600 700
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomichef