Sharper · Publicerad 5 sept

Om företaget:

Studentwork är ett nordiskt ledande bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på studenter och personer med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som fokuserar på lösningar, möjligheter och framgångar. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar som vi är väldigt stolta över: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som Regional Sales Manager ansvarar du för Studentworks försäljning i regionen Göteborg. Kontoret är nytt och fräscht beläget i centrala Göteborg. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att utveckla och leda vårat säljteam bestående av 6 personer i Göteborg samt ha det övergripande personalansvaret, rapportering sker direkt till VD. Vidare kommer du att arbeta operativt med att coacha det regionala säljteamet att nå sina uppsatta mål. Du förstår vikten av goda kundrelationer och coachar dina medarbetare att ständigt utmana sig själva för att maximera tillväxt samt kundnöjdhet. Du kommer att ha ett nära samarbete med vår VD i ditt arbete där du ansvarar för att nå våra försäljnings- och tillväxtmål för Göteborg.

Din profil:

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och inställning och tror att du är positiv, lösningsorienterad och har en naturlig fallenhet för att leda och motivera dina medarbetare. Vidare tror vi att du har erfarenhet av storkundsförsäljning, gärna inom rekrytering- och bemanningsbranschen. Du är en framåtlutad inspiratör och ledare med erfarenhet av personalansvar. På ett engagerande sätt driver du ditt och kontorets arbete framåt. Du är affärsorienterad och trivs med att arbeta i en förändringsbenägen organisation med en stark företagskultur.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:
  • Flerårig dokumenterad erfarenhet av framgångsrik storkundsförsäljning B2B, gärna inom tjänsteförsäljning.
  • Erfarenhet av personalansvar
  • Kunskap och intresse för rekryterings- och bemanningsbranschen
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du har en akademisk examen inom företagsekonomi, försäljning, management eller liknande. Även tidigare erfarenhet av Profit and Loss är meriterande.

Vi kan erbjuda dig
En unik möjlighet att vara med och påverka Studentworks fortsatta resa. Vi har fokus på stark tillväxt med högt uppsatta mål och har nu byggt en grund för att nå dit. Är du intresserad av att vara med på en tillväxtresa hos ett bolag med stark säljkultur och affärsdrivna medarbetare så kommer du utvecklas och ha kul hos oss! Vi lovar.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Marcus Antonsson på telefonnummer +46 (0) 73 633 50 90. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Sharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SHARPER SWEDEN AB

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
010 - 1600 700
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning