Sigma IT Consulting Sweden AB · Publicerad 18 okt

Göteborg

Som Senior software developer på Car-O-Liner kommer du få möjlighet att lyfta och forma företagets centrala webbaserade program, till en ny nivå när det uppgraderas till att bli molnbaserat. Du kommer vara den som tar lead på vilka tekniker som är de bäst lämpade och vara drivande i denna utveckling tillsammans med dina kollegor.

DIN VARDAG

I våra system kommer du att förverkliga och säkerställa idéerna, behoven och kraven som behövs för att genomföra uppgraderingen i systemet. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara systemutveckling men du kommer också att vara den som leder arbetet i åt vilken teknisk riktning de ska gå. Du kommer även att arbeta med införande av Continuous Integration/Continuous Delivery för att nå ett helt automatiserat SW flöde. Din förståelse för systemens egenskaper och funktioner möjliggör ditt arbete med gränssnitt och integration mot olika externa system. Hos Car-O-Liner kommer du arbeta i en stimulerande och internationell miljö med kompetenta och trevliga kollegor!

VEM ÄR DU?

Du drivs av en naturlig nyfikenhet och brinner för att ta reda på hur saker fungerar. Det är viktigt att du är självmotiverad med egen initiativförmåga och drivkraft. Vi värdesätter att du är prestigelös och trivs med att jobba i team. Utöver din högskoleutbildning inom IT och minst fem års arbetslivserfarenhet som gett dig en bred kunskap kring program och programutveckling vill vi att du har erfarenhet inom några av följande områden:
  • Utveckling inom C# och gärna Java
  • Molnbaserad utveckling, vi använder Azure
  • CI/CD
  • Visial Studio
  • Agilt arbetssätt
Det är ett plus om du har erfarenhet av databaser, GDPR och webbsäkerhet. Vi jobbar över hela stacken så du behöver ha bredd i dina utvecklarkunskaper.

VILL DU VETA MER?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Kerstin Stener på 070-304 69 19, kerstin.stener@sigma.se eller Susanne Hjälmered på 070-389 70 07, susanne.hjalmered@sigma.se. Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt.

OM CAR-O-LINER

Car-O-Liner Group är världsledande leverantör av högkvalitativa, teknologiskt avancerade system för reparationer och inspektioner i fordonsindustrin. I mer än 40 år har vi försett industrin med innovativa lösningar, teknisk utveckling och utbildning. I Car-O-Liner Group ingår varumärkena Car-O-Liner, Josam och TruckCam. Car-O-Liner förser personbilsindustrin med system för reparation av krockskadade fordon medan Josam och TruckCam fokuserar på hjulinställning och riktning inom den tunga fordonsindustrin. Car-O-Liner Group har sitt huvudkontor i Göteborg och finns representerade i stora delar av världen. Läs gärna mer på www.car-o-liner.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
29 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler jobb från Sigma IT Consulting Sweden AB tillgängliga