Sigma IT Consulting · Publicerad 12 feb

Göteborg / Gothenburg / Alingsås

Sigma IT Consulting söker nu en erfaren IT-projektledare med mycket passion som vill driva projekt i vårt inhouse-team. Inom vårt inhouse-team har du sällskap av fler erfarna projektledare och en stor grupp systemutvecklare. Tillsammans skapar ni ett härligt team med mycket kunskapsutbyte. Skicka in din ansökan redan idag!

Hur ser rollen ut?

Som projektledare hos oss kommer du att ges stort ansvar och möjligheter. Du ansvarar för ett eller flera projekt och är den som har den primära kontakten med kunden. Många gånger är du med från projektstart och leder arbetet från definition av projektet till leverans samt även viss mån vidareutvecklingen efter leverans, i en aktivt förvaltande roll. Erfarenhets - och kunskapsutbyte ser du som ett självklart led i din och dina kollegors utveckling. Du visar kunden stort engagemang och är lyhörd inför deras önskemål. Som person är du positiv, social, drivande och förtroendeingivande.

Inhouse-teamet är uppdelat på två kontor, ett på Lindholmspiren i Göteborg och ett på Lilla Torget i Alingsås. Valet av placering är fritt och du får välja det kontor som passar dig bäst. Inom teamet erbjuds en stor gemenskap och en hög teknisk kompetensnivå där du kan utvecklas och utmanas av dina kollegor.

Din bakgrund

Du har minst 3 års erfarenhet av projektledning av IT-projekt, har arbetat självständigt såväl som i team samt är van vid kravinsamling. Du har troligen en högskoleexamen eller motsvarande eftergymnasial utbildning med fokus på projektledning alternativt att du har förvärvat motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Givetvis har dina tidigare projektledarroller haft fokus på IT. Du är van vid arbete i agila miljöer och gillar det agila arbetssättet.

Det är meriterande om du har projektledarcertifieringar enligt PMI, IPMA eller liknande men det är inget krav.

Våra projekt kan ha internationell karaktär varför flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vi vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Shikar Karim på shikar.karim@sigma.se.

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT Consulting består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 4000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
+ Läs mer om jobbet