Sigma IT Consulting · Publicerad 5 feb

Till en intern tjänst i ett av våra inhouse-team söker vi nu en lösningsarkitekt inom .NET. Detta är en unik möjlighet att komma in i en senior och central roll i Sigmas inhouseverksamhet där vi arbetar med egenutvecklade applikationer. Du får en mycket utvecklande tjänst där du själv har mycket att säga till om. Sök idag då ansökningarna behandlas löpande!Lösningsarkitekt, arkitekt, IT arkitekt, IT-arkitekt, tech lead, techlead, .NET, C#, dotnet, VB.NET, SQL Server, web development, Microsoft, TDD, utvecklare, utveckling, systemutveckling, programmering, mjukvaruutveckling, software development, software engineeringHur ser rollen ut?


Som lösningsarkitekt inom MyTeam arbetar du med lösningar inom bl a .NET, Angular, EPiServer och Azure, TDD, iOS och Android. Du är med tidigt i uppdrag för att ansvara för att IT-lösningar realiseras i enlighet med krav från kund och deras verksamhet, samt agerar säljstöd vid försäljning av nya åtaganden.


Du säkerställer att vi följer fastslagen arkitektur och design, samt att vi får en bra teknisk kvalitet, och du medverkar som senior utvecklare i våra projekt. Dessutom fungerar du som mentor inom systemutveckling i inhouseteamet och leder kompetensaktiviteter.


Tillsammans med andra arkitekter och våra utvecklingsteam ansvarar du för att säkerställa att lösningen lever vidare under lång tid.Din bakgrund


För denna roll söker vi dig som vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsultbolaget. Här kommer du att få jobba med kompetenta och stöttande kollegor i våra inhouseteam.


Du är civilingenjör eller har motsvarande utbildning eller kompetens, och har flera års erfarenhet från arkitektrollen inom komplexa systemutvecklingsprojekt.


Du har god förmåga att visualisera och ta fram hållbara tekniska lösningar som möter kundens krav och tekniska plattform. Du har god kommunikationsförmåga och är van vid att arbeta i team.


Du har mycket god kunskap kring arkitektur och bred kunskap inom .NET och dess olika tekniker och plattformar.


Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.


Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.


Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!Hur är Sigma som arbetsgivare?


Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.


Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.Ansökan


Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Shikar Karim på shikar.karim@sigma.se
+ Läs mer om jobbet