Sigma IT Consulting · Publicerad 11 maj

Sigma Young Talent är ett bolag som startade för 1 år sidan inom Sigma-koncernen. Vi fokuserar på att hitta spännande konsultuppdrag till juniora IT-talanger och att hjälpa våra kunder med resurser som kan utvecklas inom deras organisation. Vi är nytänkande inom rekrytering och ser oss unika i branschen med vårt synsätt på rekrytering. Till exempel skapar vi Tomorrow Talents, kundanpassade talangprogram för våra konsulter där de erbjuds bästa möjliga start på sina IT-karriärer.Idag finns vi i Stockholm och Göteborg där vi redan under vårt första år hunnit växa till 15 medarbetare internt och över 100 konsulter ute på uppdrag hos våra kunder. Tillsammans arbetar vi för att skapa en bättre morgondag för oss själva, våra kunder och vår omvärld. Vår vardag kännetecknas av ett högt tempo där Passion och Execution är våra ledord.Då vi har stora tillväxtplaner och en av våra medarbetare nu går på föräldraledighet söker vi en Talent Acquisition Manager för en tillsvidareanställning som vill vara med och bygga vidare Sigma Young Talent i Göteborg.Hur ser vardagen ut?

Din vardag består av att bygga relationer med kandidater under olika skeenden och att utgå från vad kandidaten vill för att matcha med rätt uppdragsgivare. Vi tror på långsiktiga relationer och ser oss som en möjliggörare för en fantastisk start på sin karriär som junior IT-konsult.I och med detta har du ett helhetsansvar för rekryteringsprocessen som i stora drag består av kundmöten, search, intervjuer, kandidatpresentationer, kvalitetssäkring och uppföljning. Då vi alltid vill hitta nya vägar för att hitta de bästa IT-talangerna bygger du upp ditt nätverk genom samarbeten med skolor och universitet, medverkar på mässor, arbetar med sociala medier, skapar rekryteringsevent, ja listan kan göras lång och vi ser gärna att du är med och fyller på den.Är vi rätt för varandra?

Vill du ta nästa steg i karriären inom rekrytering har en entreprenöriell anda är vi rätt för dig. Vill du också arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo där din kreativa ådra får visa sin rätta sida, är det en ännu bättre match. Känner du att Passion och Execution är värderingar som du kan knyta an till? Då ÄR vi rätt för dig!För att du ska vara rätt för oss ser vi att du har en förståelse för dagens IT-marknad och triggas av att hitta rätt uppdrag till rätt kandidat. Du brinner för att skapa relationer och är duktig på det. Vi ser att du har erfarenhet inom IT och/eller av konsult- eller bemanningsbranschen. Svenska och engelska som språk är också en förutsättning då vi arbetar med internationella kunder och kandidater.Du blir en del av teamet i Göteborg som idag består av två Talent Acquisition Managers, två säljare, en konsultchef och grundaren till Sigma Young Talent. Vi har en stark gemenskap som gillar att ha roligt på jobbet men som också arbetar i högt tempo för att lyckas. Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team och vara med på vår resa.Har annonsen väckt intresse hos dig ser vi gärna att du skickar in din ansökan eller kontaktar Sofia Haugland på sofia.haugland@sigma.se eller 0735-168990. Alla frågor är såklart varmt välkomna. Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 juni
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga