Nexer AB · Publicerad 1 mars 2021

Nexer söker nu en erfaren utvecklare med fokus på iOS för att stärka upp ytterligare i vårt inhouse team.

Vi söker dig som har arbetat ett par år med IOS apputveckling och som lockas av en spännande roll där du kommer att ingå i vårt inhouse team som består av utvecklare med en bakgrund inom .NET, Android och iOS. Du kommer att utmanas dagligen och får arbeta med en bredd av tekniker, bland andra språken Objective-C och Swift.

I denna roll trivs du som är analytisk och har öga för detaljer. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!

Apputvecklare, iOS-utvecklare, mobila applikationer, iOS, iOS developer, mobile application developer, mobile app developer, Objective-C, Swift.

Hur ser rollen ut?

Vi på Nexer söker apputvecklare för anställning i vårt inhouseteam med placering på vårt kontor i Lindholmen eller Alingsås (valfri placering mellan dessa orter). Rollen går ut på att designa och programmera funktionella program och applikationer med bas i iOS. Du arbetar både självständigt och som en del av ett team där ni driver arbetet framåt. Bland dina blivande kollegor inom teamet finns mobila apputvecklare (iOS och Android), .NET utvecklare, arkitekter, team leads samt projektledare/förvaltningsledare.

Syftet med rollen är att skriva ren och felfri kod och producera fullt funktionella mjukvaruapplikationer enligt kundens önskemål i de projekt som gruppen tar sig an. Du kommer vanligtvis att arbeta som en team-medlem i ett Scrum team och du kommer att få jobba med en bredd av tekniker. För den intresserade finns det möjlighet att även testa på C# och frontend ramverk inom Javascript då det finns många sådana projekt inom gruppen. Inom gruppen erbjuds en god gemenskap, ett stort teknikintresse och utvecklingsmöjligheter.

Din bakgrund

Du trivs i denna tjänst om du har mångårig erfarenhet och god kunskap inom iOS i språken Objective-C och Swift. Du har stor kännedom kring relevanta ramverk relaterade till iOS. Troligtvis har du din utbildning inom ingenjörsområdet, t ex Computer Science, men även renodlade utbildningar inom iOS-utveckling kan vara en bra grund. Som person är du självständig, strukturerad, noggrann och ambitiös. Du vill lära dig nytt och tar initiativ, samt deltar gärna i kompetensutvecklingsaktiviteter.

Vem är du?

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att på ett nyfiket sätt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Hur är Nexer som arbetsgivare?

På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stor, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer, hör av dig till Jasmina Jarlevid på jasmina.jarlevid@nexergroup.com. Vi tar löpande emot ansökningar, så vänta inte med att söka!

Mer om Nexer

Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad.

Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.
Mer om Nexer

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger.

Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad.

Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga