Sigma IT · Publicerad 25 nov 2019

Sigma IT söker nu en erfaren utvecklare med fokus på iOS för att stärka upp ytterligare i vårt inhouse team.

Vi söker dig som har arbetat ett par år med IOS apputveckling och som lockas av en spännande roll där du kommer att ingå i vårt inhouse team som består av utvecklare med en bakgrund inom .NET, Android och iOS. Du kommer att utmanas dagligen och får arbeta med en bredd av tekniker, bland andra språken Objective-C och Swift.

I denna roll trivs du som är analytisk och har öga för detaljer. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!

Apputvecklare, iOS-utvecklare, mobila applikationer, iOS, iOS developer, mobile application developer, mobile app developer, Objective-C, Swift.

Hur ser rollen ut?

Vi på Sigma IT söker apputvecklare för anställning i vårt inhouseteam med placering på vårt kontor i Lindholmen eller Alingsås (valfri placering mellan dessa orter). Rollen går ut på att designa och programmera funktionella program och applikationer med bas i iOS. Du arbetar både självständigt och som en del av ett team där ni driver arbetet framåt. Bland dina blivande kollegor inom teamet finns mobila apputvecklare (iOS och Android), .NET utvecklare, arkitekter, team leads samt projektledare/förvaltningsledare.

Syftet med rollen är att skriva ren och felfri kod och producera fullt funktionella mjukvaruapplikationer enligt kundens önskemål i de projekt som gruppen tar sig an. Du kommer vanligtvis att arbeta som en team-medlem i ett Scrum team och du kommer att få jobba med en bredd av tekniker. För den intresserade finns det möjlighet att även testa på C# och frontend ramverk inom Javascript då det finns många sådana projekt inom gruppen. Inom gruppen erbjuds en god gemenskap, ett stort teknikintresse och utvecklingsmöjligheter.

Din bakgrund

Du trivs i denna tjänst om du har mångårig erfarenhet och god kunskap inom iOS i språken Objective-C och Swift. Du har stor kännedom kring relevanta ramverk relaterade till iOS. Troligtvis har du din utbildning inom ingenjörsområdet, t ex Computer Science, men även renodlade utbildningar inom iOS-utveckling kan vara en bra grund.
Det är meriterande men inte ett krav om du även har erfarenhet inom:
- programmering i t.ex. C# då du kommer att arbeta nära kollegor som är involverade i projekt där detta förekommer.

Som person är du självständig, strukturerad, noggrann och ambitiös. Du vill lära dig nytt och tar initiativ, samt deltar gärna i kompetensutvecklingsaktiviteter.

Vem är du?

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att på ett nyfiket sätt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna maila till Tech Recruiter Shikar Karim, shikar.karim@sigma.se

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.
Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.
Sigma IT består av över 1200 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.
Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 4000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga