Sigma IT · Publicerad 30 dec 2019

Sigma IT letar efter dig som vill driva vår satsning på integrationskonsulting inom Java. I den här rollen kommer du att vara ansvarig för att utbilda dina kollegor och sprida kunskap inom integrationsområdet. Du arbetar också som specialistkonsult hos någon av våra kunder. Vi söker dig som är senior inom integrationsområdet och vill arbeta i ett Javateam där utveckling och kompetens står i fokus. Du kommer jobba tillsammans med ledningsteamet, men måste vara drivande och självgående.

Nyckelord:

Java, Java EE, Java Developer, integration, systemintegration, Mule ESB, Mulesoft, apache camel, apache kafka, utvecklare, utveckling, systemutveckling, programmering, mjukvaruutveckling, software development, software engineering, AWS, Azure, Docker, Kubernetes

Hur ser rollen ut?

Vi säljer problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda tekniska kompetens kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär. Konsultuppdragen finns ibland på vårt kontor, men oftast hos våra kunder. Därför är resor i närområdet en del av vardagen. Till Javateamet på Sigma söker vi nu fler som vill vara med på vår resa och bredda vårt erbjudande!

I din roll förväntas du vara drivande i att utveckla Sigma IT:s satsning på integrationsområdet. Du kan på sikt arbeta som arkitekt eller teamledare och på så vis få mer ansvar. Dessutom ser vi det som naturligt att du är med och deltar i kompetensutvecklingsaktiviteter så som After Work Studies, Javaforum, studiecirklar eller liknande. Vi har kompetensmöten, hackatons, gruppmöten och gruppluncher för att hålla ihop gruppen. Tillhörighet är viktigt och något vi arbetar med kontinuerligt.

Din bakgrund

Vi söker dig som har flera års arbetslivserfarenhet av integration inom Java och känner igen dig i flera av följande punkter:
  • Mentorskap och utbildning
  • Mule ESB
  • Apache Camel
  • Apache Kafka
  • Java 8+
  • Spring
  • DevOps
  • AWS eller Azure
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Hur är Sigma som arbetsgivare?
Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jasmina Jarlevid, jasmina.jarlevid@sigma.se

Mer om Sigma IT
På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga