Sigma IT · Publicerad 10 juni 2020

Javautvecklare och Arkitekter

Sigma IT söker nu utvecklare och arkitekter med goda kunskaper inom systemutveckling i Java som vill bli en del av vår kärnverksamhet. I denna roll arbetar du som konsult med Java som huvudfokus, ofta i en DevOps-miljö i AWS eller Azure hos kunder inom t ex fordonsindustri eller telekom. Vi söker dig som har arbetat minst 4 år inom Javautveckling, är bekväm med antingen backend eller frontend och som vill bli en del av ett team där utveckling och kompetens står i fokus.

Nyckelord:

Java, Java EE, Java Developer, Hibernate, Maven, jUnit, Spring, Spring boot, git, linux/unix, sql, tomcat, utvecklare, utveckling, systemutveckling, programmering, mjukvaruutveckling, software development, software engineering, AWS, Azure, Docker, Kubernetes

Hur ser rollen ut?

Vi säljer problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda tekniska kompetens kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär. Konsultuppdragen finns ibland på vårt kontor men oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen. Till Javateamet på Sigma söker vi nu fler som vill vara med på vår resa!

Förutom ett utvecklande och stimulerande arbete får du möjligheter till utveckling i form av interna karriärmöjligheter. Du kan på sikt arbeta som t ex arkitekt eller teamledare och på så vis få mer ansvar. Dessutom ser vi det som naturligt att du är med och deltar i kompetensutvecklingsaktiviteter så som After Work Studies, Javaforum, studiecirklar eller liknande. Vi har kompetensmöten, hackatons, gruppmöten och gruppluncher för att hålla ihop gruppen. Tillhörighet är viktigt och något vi arbetar med kontinuerligt.

Din bakgrund

Vi söker dig som talar och skriver svenska och har minst 4 års arbetslivserfarenhet av utveckling inom Java. Du ska känna igen dig i följande punkter:
  • Java 8+
  • DevOps
  • AWS eller Azure
  • Kubernetes
  • Testdriven utveckling (TDD) och Continuous Integration (CI)
Meriterande är också:
  • Webbutveckling
  • Spring Boot
  • Python
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Ansökan

Välkommen att skicka in din intresseanmälan på svenska.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Jasmina Jarlevid på jasmina.jarlevid@sigma.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
10 juli 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga