Sigma IT · Publicerad 29 jan 2020

Sigma Unified Commerce är Sigma IT:s spetsenhet inom systemlösningar för Masterdata informationshantering och vi har stora tillväxtmål. Som Senior IT-Projektledare kommer du vara den drivande kraften i projekten genom att vara en länk mellan det tekniska teamet (dina kollegor) och våra spännande kunder som finns både runtom i våra nordiska grannländer men även globalt.

Sökord: Projektledare, Projektledning, Project Manager, Project Management.

Hur ser rollen ut?

I din roll ingår att vara en del av vårt internationella team som arbetar tillsammans för att leverera förstklassiga MDM/PIM systemlösningar till våra kunder. Du är drivande i projekten från början till slut och har ansvar för leverans av projekt med resursallokering, budget, planering och givetvis även genomförandet. Dina kollegor sitter i Göteborg, Stockholm och Bangalore (Indien). Oavsett placeringsort så arbetar vi som virtuella team och alltid som en samlad enhet där vi stöttar varandra och delar med oss av vår kunskap. Gruppen präglas av en härlig stämning och kollegor som inte bara skapar ett bra resultat utan även har roligt tillsammans!

Rent tekniskt så arbetar vi primärt med MDM-system (Master Data Management) och PIM-system (Product Information Management) med lösningar från Stibo Systems (STEP). Om du har arbetat inom detta område vet du precis vad vi pratar om, annars så tror vi att du är nyfiken och kommer lära dig fort!

För rätt person finns det goda möjligheter att växa in i en roll med mer ansvar då vi räknar med att fortsätta växa med fler tillskott till vårt team. Rollen är placerad på vårt kontor i Stockholm eller Göteborg.

Vem är du?

Du är en erfaren Projektledare med mångårig erfarenhet från IT-branschen. Du kan leverera projekt oavsett vem som är din motpart och förstår tekniken bakom lösningarna. Att du har jobbat i eller nära utvecklingsteam och är en lagspelare är en förutsättning för att snabbt komma in i gruppen.
Du har en teknisk eftergymnasial utbildning och talar flytande Svenska och Engelska.

Som person är kommunikation både ett intresse och en styrka du besitter. Du är förtroendeingivande i din dialog och skapar starka kundrelationer. En stor del i framgång för din framtida roll är just kommunikation och detta är extra viktigt då våra kunder finns utspridda över en stor geografisk yta. Du är aktiv och tar egna initiativ, och vi ser till att du får arbeta väldigt fritt inom givna ramar!

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail.

Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna maila till Tech Recruiter Shikar Karim, shikar.karim@sigma.se
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.
Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT består av över 1200 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.
Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 4000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 feb 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga