Sigma Recruit · Publicerad 29 jan

Hultafors Group erbjuder en portfölj av ledande varumärken och genom förvärv tillkommer nya bolag som behöver integreras i verksamheten. Våra höga ambitioner ställer krav på en kompetens och förmåga att ständigt förnya och utveckla vår verksamhets applikationer, arkitektur och infrastruktur som kan stödja vår innovations- och tillväxttakt. Vi utökar nu vårt växande team med en ny roll inom Hultafors Group, en Applikationsspecialist, med placering i Högsbo, Göteborg.

Vill du ha ett jobb där du får vara med och påverka och göra skillnad? Då är det här rätt tjänst för dig!

Din vardag

Du kommer att arbeta med att utveckla och förvalta vår partnerportal och andra kundrelaterade applikationer, ex CRM, BizWizard eller andra applikationer som används i säljrelaterat syfte, ofta i samarbete med leverantörer. Du är tekniskt ansvarig för applikationerna och agerar i form av central superuser, håller utbildningar och ger support till användare, ofta lokala superusers
Du samarbetar med den interna E-com-organisationen för att utveckla den digitala försäljningsprocessen och samla in deras krav för att utveckla applikationerna. Du stöttar dessutom verksamheten med beslutsunderlag inför val av tekniska förbättringar. En stor del i arbetet som Applikationsspecialist innebär att agera brygga mellan verksamheten krav, användarnas eller kundernas förväntningar och applikationsutveckling i syfte att förbättra processer och flöden samt undanröja risker.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Programplanering samt kartlägga krav på utvecklingsarbete
  • Säkerställa och stödja utveckling av nya processer och funktionalitet
  • Dokumentation av lösning och arbetssätt för bästa stöd till verksamheten
  • Skapa utbildningsmateriel, utbilda och ge support i samband med implementation och systemförändringar

Vem är du?

Du är en självgående och socialt utåtriktad person med förmåga att få med dig människor. Som person är du analytisk och har ett strukturerat arbetssätt, samtidigt som du motiveras av effektivisering och problemlösning.

Du är en van projektledare och superuser med bred teknisk kompetens och kunskap om olika system. Du tycker om att leda utbildningar/workshops och har förståelse kring processen att implementera system samt hur det påverkar ett företag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Hultafors Group utvecklar nyskapande arbetskläder, hållbara verktyg och säker skyddsutrustning för att ge professionella användare bästa möjliga funktionalitet, säkerhet, skydd och effektivitet. I företaget arbetar drygt 800 entusiaster med att skapa kvalitetsprodukter och tjänster som det går att lita på. Det görs genom att våga testa nya idéer, respektera varandra och framförallt – lyssna på och involvera proffsen genom hela produktutvecklingen. I teamet jobbar stolta och erfarna specialister sida vid sida med nyutexaminerade talanger.

I Hultafors Group ingår varumärkena Snickers Workwear, Hultafors, Wibe Stegar, Solid Gear, Toe Guard, Dunderdon, Johnson
Level och Hellberg Safety. Produkterna säljs på de större marknaderna i Europa och till viss del i USA. Man har dessutom egna försäljningsorganisationer på nyckelmarknaderna. Hultafors Group har en årlig omsättning på 230 MEUR och ägare är Investment AB
Latour. Läs mer på hultaforsgroup.com
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga