Sigma Recruit · Publicerad 6 aug 2019

Vill du arbeta i ett internationellt team med stort fokus på att använda de bästa teknikerna för att utveckla nästa generation av mätsystem? I rollen som Embedded Software Engineer kommer du vara en nyckelperson för mjukvaran i våra inbyggda system.

DIN VARDAG
Du kommer arbeta med både nya och befintliga produkter. Med kunskap och erfarenhet, men framför allt genom nyfikenhet för teknik, blir du en viktig spelare för våra framtida teknikval och processer.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • Designa tekniskt hållbara systemlösningar
  • Implementering och verifiering
  • Underhåll av befintliga produkter
  • Utveckla och förvalta vårt agila arbetssätt
Tekniker som används är:
  • C/C++
  • Linux för inbyggda system och andra RTOS
  • Hårdvarunära programmering (SPI, CAN bus, HW timer etc.)
  • Mjukvaruarkitektur
VEM ÄR DU
För att lyckas i denna tjänst ser vi att du har passion för inbyggda system och produktutveckling. Du är självgående, flexibel och drivs av att se hur dina idéer och arbete tillför en förbättring av produkterna. Genom tidigare arbetslivserfarenhet har du byggt upp en djup förståelse för hur mjukvara och hårdvara arbetar tillsammans. För att kunna verifiera dina lösningar på ett kvalitetssäkert sätt är det också viktigt att du är praktiskt lagd, med grundläggande kunskaper inom elektronik. Eftersom vi jobbar internationellt är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

VILL DU VETA MER?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Kerstin Stener på 070-304 69 19, kerstin.stener@sigma.se. Varmt välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Car-O-Liner är en global leverantör av reparations-, rikt- och mätutrustning för fordonsindustrins eftermarknad. Våra produkter och tjänster inkluderar utrustning, system, mjukvaror och data för reparationen av krockskadade fordon (personbilar) och rikt- och mätutrustning för tunga fordon. Alla våra system och lösningar är välkända för deras höga kvalitet, avancerade teknik och ergonomiska design. Företaget är sedan hösten 2016 en del av Snap-on Incorporated och vi befinner oss i en spännande och utvecklande period med verksamhet i stora delar av världen. Läs gärna mer på www.car-o-liner.com
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Hårdvarudesign

Inga fler liknande jobb tillgängliga