Sigma Recruit · Publicerad 11 okt

Vill du arbeta med nästa generations system- och integrationer -lösningar i en spännande miljö där alla arbetar åt samma mål, att utveckla kollektivtrafiken i Västsverige? I så fall har vi rätt tjänst för dig, för just nu söker avdelningen IT-infrastruktur på Västtrafik en integrationsspecialist.

DIN VARDAG
Du kommer att ingå i Västtrafiks Integrationscenter (IC) som tillhör IT-Infrastrukturavdelningen. Det är en tjänst där du får möjlighet att arbeta med allt från framtagande, förvaltning, design, arkitektur samt dokumentation av integrationer i alla dess former. Tillsammans med dina kollegor kommer du ha ett övergripande ansvar för att utveckla och implementera integrationer för Västtrafik, exempelvis i Västtrafiks ToGo-app. Integrationsgruppen är spindel-i-nätet som tar fram och utvecklar organisationens integrationsbehov. Det innebär mycket kontakter internt och externt med arkitekter, utvecklare, driftspersonal, systemspecialister med flera. Du kommer bli en vital del i Västtrafiks arbete och får chansen att arbeta med nästa generations integrations och systemlösningar.

VEM ÄR DU?
Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom IT, troligen med fokus på programmering. Du har några års erfarenhet av systemutveckling och integrationsprojekt vilket har gett dig en mycket god förståelse för systemintegration och olika integrationsmönster. Du har goda kunskaper i Java (Mule) och har erfarenhet av användande och framtagning av API:er. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av öppen data, aktivt arbete inom open source-rörelsen liksom kunskap och erfarenhet av arbete med agila utvecklingsprojekt. Du behöver ha bra kunskaper i engelska och svenska i såväl tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Du brinner för integrationer och här får du världens möjlighet att utveckla dig i nya tekniker och nya områden genom att vara framåt och drivande. Vi vill att Västtrafik ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

VILL DU VETA MER?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Kerstin Stener, kerstin.stener@sigma.se, mobil 070-304 69 19 eller Tomas Ljung, tomas.ljung@sigma.se, mobil 073-072 13 34.
Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västsverige. Varje dag väljer över 400 000 kunder att resa med våra bussar, tåg, spårvagnar och båtar. Genom att utveckla och erbjuda hållbara resor och smarta tjänster vill vi vara det självklara valet när du reser. På så sätt bidrar Västtrafik till det goda livet i Västra Götaland och till en attraktiv och konkurrenskraftig region.

IT-enheten på Västtrafik bidrar till att säkerställa och förvalta de IT-tjänster som finns inom samtliga verksamhetsområden på Västtrafik. Vi står inför en rad spännande utmaningar i och med att resandet ökar starkt, vilket gör att det krävs IT-stöd i motsvarande omfattning.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare