Sigma Recruit · Publicerad 16 feb

Bilia satsar på tillväxt och behöver därför fler engagerade medarbetare. Motorit som är ett dotterbolag till Bilia består av 65 personer inom områdena IT-drift, support, utveckling och telefoni.

DIN NYA UTMANING

Som utvecklare hos Motorit kommer du att arbeta med design och utveckling av integrationer mellan interna och externa system med hjälp av vår integrationsplattform Mule. Du kommer att medverka i workshops tillsammans med verksamheten, andra utvecklingsteam och leverantörer gällande krav samt att ta fram lösningsförslag. Denna tjänst är en perfekt övergång för dig som funderar på att gå mot ledarskap då du fortfarande kommer att jobba som utvecklare. Du kommer att ha en ledande roll i teamet och är den som planerar och koordinerar projekten, agerar scrum master samt driver utvecklingen av plattformen.

VEM ÄR DU?

Du har ett genuint intresse för systemintegration och har erfarenhet inom Java. Motorit använder sig av MuleSoft Anypoint Platform. Du brinner för att hitta den bästa designen och som nästa steg i karriären vill du gå mot teamledare/projektledare men utan att behöva lämna tekniken.

Som person är du positiv, engagerad och har vana av att jobba i agila projekt (Scrum). Du är en kreativ problemlösare som trivs när du får ta eget ansvar och du tycker om att jobba nära verksamheten för att tillsammans ta fram goda lösningar. För att trivas i den ledande rollen behöver du vara lyhörd och ha lätt för att engagera andra. Du behöver även vara strukturerad, prestigelös samt ha en administrativ ådra. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

INTRESSERAD
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Det är en fast tjänst med anställning hos Motorit i Sisjön. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Kerstin Stener på kerstin.stener@sigma.se eller 070-304 69 19.
Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb eller via www.uptrail.com. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga