Sigma Recruit · Publicerad 3 nov 2020

En ambulans med påslagna blåljus och sirener susar snabbt fram genom trafiken för att rädda en människa i nöd. Känslan att det faktiskt är du som bidragit till ambulansens snabba uttryckning är helt underbar! Samhällsnyttan är verkligen påtaglig när man jobbar med teknik som räddar liv.

Vi på Carmenta är ca 95 personer som sitter i fräscha lokaler mitt i centrala Göteborg. Vi satsar framåt och utökar våra team inom Public Safety där vi söker två nyfikna utvecklare som brinner för innovation och bidrar med framåtanda. Vi genomsyras av en mentalitet där alla hjälps åt och delar med sig av sin kunskap - vill du jobba i denna inspirerande miljö där du dessutom bidrar till samhället - då har du nu chansen!


Din vardag

Du kommer att vara en viktig kugge i ett av våra agila utvecklingsteam som tar fram och underhåller mjukvara till samhällskritiska system såsom bla 112 och SOS Alarm. På avdelningen finns både produktledare och utvecklare som tillsammans ser till att vi levererar med högsta kvalitet i rätt tid. Vi erbjuder en intressant, kul och lärorik miljö där fingertoppskänsla och noggrannhet är avgörande för framgång. Automatisering, enkelhet och teknik i framkant är nyckelorden!

Vem är du?
Vi söker dig som har passion för moderna tekniker och som vill visa vägen inom nya teknologier, framförallt gällande containers och orkestrering. Utöver din universitets-/högskoleexamen inom mjukvaruutveckling är du som person en teamplayer med en positiv inställning och can-do-mentalitet. Vidare är du är duktig på att hitta lösningar som du är bra på att förmedla i tal och skrift på både svenska och engelska.
Kan du även danska är det ett plus.

Vi ser att du har minst tre års erfarenhet av:
  • .NET och C#
  • Git
  • Containers och orkestrering, gärna Kubernetes
Det är meriterande om du även har erfarenhet av:
  • Cloud-baserade tekniker
  • Messagingtekniker såsom tex gRPC eller RabbitMQ
  • Loggning och övervakningsverktyg såsom Elastic, Prometheus eller Grafana
Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Annica Göransson på annica.goransson@sigma.se alternativt mobil 0703-340 099. Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Carmenta är ett växande mjukvaruföretag som utvecklar informationsteknik för verksamhetskritiska system i en internationell miljö. Våra produkter och lösningar används till exempel i avancerade ledningssystem för försvar och blåljusmyndigheter samt i offentliga webbportaler där det ställs stora krav på prestanda och pålitlighet. Vi är drygt 120 anställda på Carmenta med kontor i Göteborg (HQ), Stockholm, Frankrike, Tyskland och Spanien.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga