Sigma Recruit · Publicerad 16 feb

Som systemutvecklare på Car-O-Liner får du vara med på en spännande resa när företagets centrala webbaserade program för fordonsdata ska bli molnbaserat. Hos Car-O-Liner får du arbeta i en stimulerande och internationell miljö med kompetenta och trevliga kollegor! Välkommen att ansöka om du vill vara med på denna resa!

DIN VARDAG
För att bli en blivande nyckelperson i utvecklingen av det framtida molnbaserade systemet krävs det förståelse för det befintliga systemet. Därför kommer dina arbetsuppgifter till en början innebära vidareutveckling och förvaltning av det befintliga systemet. Din förståelse för systemens egenskaper och funktioner möjliggör ditt arbete med gränssnitt och integration mot olika externa system. Du kommer att få möjlighet att förverkliga och säkerställa idéer, behov och krav som rör både det befintliga och framtida systemet.

VEM ÄR DU?
Du drivs av en naturlig nyfikenhet och brinner för att ta reda på hur saker fungerar. Det är viktigt att du är självmotiverad med egen initiativförmåga och drivkraft. Vi värdesätter att du är prestigelös och trivs med att jobba i team.

Utöver din högskoleutbildning inom IT och några års arbetslivserfarenhet som gett dig en bred kunskap kring program och programutveckling vill vi att du har erfarenhet inom några av följande områden:
  • Java
  • Web
  • Testdriven utveckling
  • Agila arbetssätt
Vi vill att du har utvecklat i Java men det är ett plus om du på sikt vill jobba med C# då vår strategi är att framtida mjukvaror ska utvecklas med hjälp av Microsoft tekniker. Det är meriterande om du har erfarenhet av molnbaserad utveckling (vi använder Microsoft Azure), databaser och webbsäkerhet. Vi jobbar över hela stacken så du behöver ha bredd i dina utvecklarkunskaper.

VILL DU VETA MER?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Kerstin Stener på 070-304 69 19, kerstin.stener@sigma.se. Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt.

OM CAR-O-LINER
Car-O-Liner Group är världsledande leverantör av högkvalitativa, teknologiskt avancerade system för reparationer och inspektioner i fordonsindustrin. I mer än 40 år har vi försett industrin med innovativa lösningar, teknisk utveckling och utbildning. I Car-O-Liner Group ingår varumärkena Car-O-Liner, Josam och TruckCam. Car-O-Liner förser personbilsindustrin med system för reparation av krockskadade fordon medan Josam och TruckCam fokuserar på hjulinställning och riktning inom den tunga fordonsindustrin. Car-O-Liner Group har sitt huvudkontor i Göteborg och finns representerade i stora delar av världen. Läs gärna mer på www.car-o-liner.com
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga