Sigma Recruit · Publicerad Idag 00:00

Vill du vara med och stärka våra kunders konkurrenskraft och
verksamhet med ett av världens största och innovativa ICT-bolag i ryggen?

Din vardag
Som senior projektledare på Fujitsu arbetar du tillsammans med
våra kunder i, ofta, komplexa IT-projekt. Utöver planering, styrning och uppföljning av projekten är det inte ovanligt att det tillkommer tekniska förstudier och strategiska utredningar. Rollen ställer höga krav på kunddialog och baserat på din bakgrund kommer du även vara delaktig i kundpresentationer och offertarbete.

Du arbetar i lokala och globala miljöer vilket kan innebära
resor i tjänsten.

Vem är du?
Vi söker dig som har en tydlig affärsmässighet och förstår i
vilket sammanhang du agerar. Du har flera års erfarenhet som teknisk projektledare, bred kunskap inom IT-infrastruktur och erfarenhet av drift i större organisationer.

De projekt du driver är av olika karaktär med olika människor vilket ställer krav på ett flexibelt ”mind-set” i kombination med en förmåga att anpassa din kommunikation till situationen. Du drivs av att skapa säkra IT-lösningar, har god erfarenhet från åtminstone en etablerad
projektstyrningsmetod och gärna certifiering inom PMP/IPMA och ITIL. Det är meriterande om du har erfarenhet av IT-outsourcing samt arbete med Lean och ständiga förbättringar.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Patrik Jensen, patrik.jensen@sigma.se alternativt via mobilnr 070-2375734.

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Om Fujitsu
Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Fujitsu erbjuder outsourcing, konsulttjänster samt en heltäckande portfölj av IT-lösningar, såväl i Sverige och Norden som globalt. Svenska Fujitsu har närmare 1000 anställda och kontor över hela landet. Kunder finns inom såväl den privata som offentliga sektorn; bland annat inom bank och finans, detaljhandel, industri, telekom samt centrala myndigheter.
Fujitsu Sverige är en del av Fujitsu-gruppen, ett av världens största
IT-företag med 159 000 anställda globalt i över 100 länder och med
huvudkontor i Tokyo, Japan. Fujitsu Limited (TSE:6702) rapporterade en konsoliderad intäkt på 4,8 biljoner yen (40 miljarder USD) för räkenskapsåret som avslutades den 31 mars 2016.

För mer information vänligen besök:
http://se.fujitsu.com och https://www.youtube.com/user/Fujitsuglobal
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga