Sigma Recruit · Publicerad 17 nov

Vill du arbeta i ett företag som ligger i framkant inom Human Centric Innovation!

Fujitsu investerar årligen över 20 miljarder kronor på tekniska innovationer inom ramen för Human Centric Innovation, dvs innovation med människan i centrum.

Det innebär att vi har behov av specialister som kan förstå och stödja denna digitala revolution för våra kunder i alltifrån att ta fram digitala strategier till att genomföra verksamhetsförändringar och förbättringar.

DIN VARDAG
Som specialist inom digitalisering, ärende- och dokumenthantering arbetar du som expert både med Fujitsus egna produkter och lösningar samt med produkter och lösningar från våra partners. Dina kunder finns inom stora offentliga organisationer samt stora företag.

Du agerar strateg gällande förändringar inom IT-system, arbetssätt och organisation och du leder förändringsarbete. Du arbetar ofta tillsammans med kundernas verksamhetskunniga där du bland annat driver workshops samtidigt som du bidrar till utvecklingen av Fujitsus produkter inom området.

VEM ÄR DU?
Du behöver ha flera års erfarenhet av arbete med ärende- och dokumenthantering inklusive arkivering, gärna inom offentlig sektor. Troligen anses du som expert inom området. Din erfarenhet behöver kombineras med ett genuint intresse för människor och den digitala evolutionen samt erfarenhet av digitalisering och IT-Tjänsteutveckling. Vi tror även att du har erfarenhet som projektledare och verksamhetsutvecklare.

Tjänsten kräver att du klarar av att ta ansvar, har en helhetssyn och kan ta reda på vad kunderna lägger i begreppet leveranskvalitet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med produkterna Documentum, Sharepoint, Episerver och olika OpenSource-lösningar för e-arkiv.

VILL DU VETA MER?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Patrik Jensen, patrik.jensen@sigma.se alternativt via mobilnr 070-2375734.

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt

OM FUJITSU
Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Fujitsu erbjuder outsourcing, konsulttjänster samt en heltäckande portfölj av IT-lösningar, såväl i Sverige och Norden som globalt. Svenska Fujitsu har närmare 1000 anställda och kontor över hela landet. Kunder finns inom såväl den privata som offentliga sektorn; bland annat inom bank och finans, detaljhandel, industri, telekom samt centrala myndigheter.

Fujitsu
Sverige är en del av Fujitsu-gruppen, ett av världens största IT-företag med 159 000 anställda globalt i över 100 länder och med huvudkontor i Tokyo, Japan. Fujitsu Limited (TSE:6702) rapporterade en konsoliderad intäkt på 4,8 biljoner yen (40 miljarder USD) för räkenskapsåret som avslutades den 31 mars 2016.

För mer information vänligen besök:
http://se.fujitsu.com och https://www.youtube.com/user/Fujitsuglobal
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1