Sigma Recruit · Publicerad 18 jan

Som Systemutvecklare på Ascom hjälper du sjukvården bli mer effektiv! Du skapar lösningar som gör att sjukvårdare får mer tid för människa till människa-kommunikation. Samtidigt bidrar du till Ascoms målsättning att vara ett ledande IKT-företag med fokus på hälso- och sjukvård.

DIN VARDAG
Du kommer att arbeta med kritiska meddelandefunktioner och utveckling av nästa generations serverplattform för Ascoms produkter. Ascom har en agil projektorganisation där du ingår i ett agilt team med mjukvaruutvecklare, interaktionsdesigners, tekniska skribenter och testingenjörer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara mjukvaruutveckling av middleware-produkter i .NET och Windows.

DIN PROFIL
Vi letar efter en mjukvaruutvecklare med mer än 5 års erfarenhet, gärna med en högskole- eller universitetsutbildning. Du är van vid utveckling i .NET, C # och Windows.
Vi uppmuntrar och uppskattar personer som tar egna initiativ och som delar med sig av sin kunskap. Du har en förmåga att skapa och bibehålla relationer med samarbetspartners både inom och utanför Ascom. Eftersom Ascom arbetar med produkter som i slutändan kan rädda liv, är det viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete. Flytande engelska är ett krav och svenska är meriterande men inte ett måste.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ascom är en global leverantör av lösningar med fokus på IKT för hälso- och sjukvården och mobila lösningar för arbetsflöden. Ascoms vision är att överbrygga informationsklyftor och göra bästa möjliga beslutsunderlag tillgängliga – oberoende av tid och plats. Ascoms mission är att erbjuda verksamhetskritiska realtidslösningar för miljöer som kräver omfattande mobilitet, specialanpassade lösningar och hög tidsprecision. Bolagets unika produkt- och lösningsportfölj samt mjukvaruarkitektur gör det möjligt att integrera mobila enheter och lösningar som ger flexibla och effektiva arbetsflöden inom hälso- och sjukvården, industrin, säkerhetssektorn och detaljhandeln.

Ascom har sitt huvudkontor i Baar i Schweiz, dotterbolag i 15 länder och cirka 1 300 anställda världen över. Ascom är (ASCN) är noterad på SIX Swiss Exchange i Zürich. För mer information om Ascom – www.ascom.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga