Sigma Recruit · Publicerad 3 nov 2020

Drivs du av ny hållbar teknologi och innovation? Vill du arbeta på ett bolag vars drivkraft är att bidra till att lösa morgondagens energiutmaning? Vi söker just nu en person till Alelions R&D-avdelning som kommer vara ansvarig för testutveckling, där testautomation är en viktig del. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Din vardag
Alelion består av ett 50-tal anställda som utvecklar och tillverkar systemlösningar för den revolutionerande litiumjonbatteritekniken. Avdelningen för R&D har ca 20 medarbetare med hög kompetens inom området.

I dagsläget befinner sig Alelion i ett skede där de fokuserar på testautomation. Det kommer initialt vara ditt huvudsakliga ansvarsområde. Du kommer att utveckla och implementera automatiserade tester, skapa dokumentation samt ta fram nya verktyg och arbetssätt för att kunna testa på ett effektivt sätt.

Dina arbetsuppgifter kommer även bestå av själva testutförandet på batteriet, dvs. på både mjukvara och hårdvara; där du utgår från krav som du bryter ned i testfall och acceptensgränser. Dina kollegor kommer också att genomföra tester och du kommer att ingå i ett sammansvetsat team där ni arbetar i unika utvecklingsprojekt. Din vardag kommer att präglas av ett högt tempo med korta beslutsvägar.


Vem är du?

Du har en Kandidat- eller Masterexamen i teknik och några års erfarenhet av testautomation. Vi ser även att du har goda kunskaper i Python då samtliga befintliga testsystem och testfall är skrivna i det språket. Du behärskar såväl svenska som engelska obehindrat i tal och skrift.

Vidare tror vi att du:
  • har erfarenhet av Linux
  • har skrivit testfall utifrån krav
  • har utvecklat testarkitektur och verifieringsmetoder
  • har arbetat med standarder (tex batterirelaterade säkerhetsdirektiv)
  • har erfarenhet från industrisektorn
Som person är du ansvarstagande och har en stark egen drivkraft. Du gillar att arbeta strukturerat i en flexibel miljö. Du är dessutom tekniskt nyfiken och lösningsorienterad. Alelion genomsyras av ett ödmjukt och prestigelöst arbetsklimat - känner du igen i det kommer du att passa in i deras företagskultur.


Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Annica Göransson på annica.goransson@sigma.se, mobil 0703-340 099 eller Christian Nodelijk på christian.nodelijk@sigma.se, mobil 0730-85 32 31. Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
När Alelion Energy Systems AB bildades redan 2006 var de pionjärer inom litiumjonbatteriteknik. Sedan starten har en mängd produkter utvecklats inom olika områden. Främst har de arbetat med fordon och materialhantering, särskilt eldrivna gaffeltruckar och andra fordon för lager och transport, där litiumjonteknologin gör stor nytta både för kundernas affär och för vår gemensamma miljö. Bolaget är nu etablerat och fortsätter att leverera högprestandalösningar med väl beprövad teknik. Batterierna skapar besparingar hos såväl mindre företag som stora internationella företag. Alelion Energy Systems AB har högt ställda krav på kvalitet. Tack vare deras breda erfarenhet av fordons- och materialhanteringsindustrin kan vi leverera produkter i världsklass. Smarta energihanteringssystem är en viktig komponent för att de ska lösa morgondagens energiutmaning.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga